verbatim-na-ifa-predstavi-extremne-rychly-ssd
Novinka Verbatim na IFA představí extrémně rychlý SSD

Verbatim na IFA představí extrémně rychlý SSD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 8. 2018 14:30

Verbatim se připravuje na blížící se veletrh IFA, kde vůbec poprvé představí svůj rozšířený sortiment šifrovaných USB jednotek, externích pevných disků a SSD.

Reklama

„Zabezpečení dat a GDPR jsou tématem roku 2018 a Verbatim na letošním ročníku IFA bude věnovat svou pozornost produktům umožňujícím spolehlivou ochranu dat,“ uvedl Hidetaka Yabe, prezident společnosti Verbatim.

Produkty uvedené na veletrhu v Německu budou zahrnovat pevné disky a SSD Verbatim Store’n’Go s vestavěnou klávesnicí pro zadání hesla. Chybět nemá ani odolný pevný disk Freecom Tough Drive či šifrovaný flash-disk Secure PRO USB. Dále bude k vidění šifrovaný USB klíč, který pro odemčení zašifrovaného obsahu využívá biometrické otisky prstů – uživatelé, kterým vyhovuje přístup přes otisky prstů na svých mobilních zařízeních, tak nyní mohou využívat stejnou technologii i pro uložení a přístup k datům v tomto šifrovaném zařízení. Všechny produkty budou využívat 256bitové AES hardwarové šifrování vojenské třídy, což je nejvyšší úroveň zabezpečení, která dosud ještě nikdy nebyla překonána.

Verbatim na IFA představí extrémně rychlý SSD
i Zdroj: PCTuning.cz

Verbatim ukáže i notebookové brašny s bezpečnostní kapsou typu RFID, které jsou vybaveny speciálním materiálem s integrovanými metalickými vrstvami. Ty zabraňují zlodějům elektronicky skenovat a krást informace z mikročipů kreditních/bankovních karet a elektronických pasů. Vedle zmíněných novinek výrobce bude prezentovat také svůj nový externí SSD, který vystupuje pod označením Freecom mSSD Celeritas Thunderbolt 3. Jedná se o nejrychlejší disk svého druhu, který dokáže nabídnout přenosové rychlosti až 2 800 MB/s. Kromě mimořádného výkonu se pyšní všestranným rozhraním Thunderbolt a přítomností konektoru USB-C pro připojení ke všem moderním zařízením.

Verbatim na IFA představí extrémně rychlý SSD
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama