verbatim-posila-do-obchodu-store-n-go-usb-3-0-ve-vanocnim-designu
Novinka Verbatim posílá do obchodů Store 'n' Go USB 3.0 ve vánočním designu

Verbatim posílá do obchodů Store 'n' Go USB 3.0 ve vánočním designu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 11. 2019 14:00 1

Vánoce se blíží a tak se společnost Verbatim rozhodla doplnit svou nabídku o stylový externí pevný disk Store ‚n‘ Go v červeném designu. Datový nosič podporuje rozhraní USB 3.0, je však zpětně kompatibilní i se starším USB 2.0. Jednotka nevyžaduje žádné dodatečné napájení, stačí ji jen zapojit do USB portu.

Reklama

Varianty o kapacitě do 2 TB jsou naformátovány ve FAT32, což umožňuje jejich okamžité použití v systémech Windows a macOS. Jednotky o kapacitě nad 2 TB využívají standard NTFS, který je kompatibilní se systémem Windows, ale pro plnou kompatibilitu se systémem macOS je nutné jednotku přeformátovat na formát HFS+. Formátování na HFS+ je možné provést nástrojem VHD Formatter, který je uložen na jednotce.

Pro další stupeň zabezpečení je součástí software Nero Backup, který pomůže zálohovat pevný disk notebooku nebo počítače. Software pro větší bezpečnost obsahuje aplikaci k zálohování všech souborů, složek a disků, kdykoliv chcete, nebo k plánování automatického zálohování v určenou dobu.

Verbatim posílá do obchodů Store 'n' Go USB 3.0 ve vánočním designu
i Zdroj: PCTuning.cz

Přenosné pevné disky Verbatim Store ‚n‘ Go jsou vybaveny také funkcí Green Button, která zastaví otáčení ploten, pokud disk není používán, čímž šetří energii. Na výběr jsou tři možnosti úsporného režimu. Přechod do úsporného režimu po 10 minutách nebo v krocích po 10 minutách až do 120 minut. Do úsporného režimu je rovněž možno přejít poklepáním na ikonu Green Button na ploše nebo je možno přechod do úsporného režimu zakázat.

Externí disk Verbatim Store ‚n‘ Go USB 3.0 v červeném vánočním designu a kapacitě 1 TB se prodává za zhruba 1 500 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama