verbatim-zacina-prodavat-usb-c-rozbocovac-s-rozhranim-hdmi
Novinka Verbatim začíná prodávat USB-C rozbočovač s rozhraním HDMI

Verbatim začíná prodávat USB-C rozbočovač s rozhraním HDMI

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 10. 2018 12:30

Společnost Verbatim rozšiřuje portfolio příslušenství s novým USB-C rozbočovačem s rozhraním HDMI. Tento multiportový adaptér umožňuje připojit několik zařízení/příslušenství současně, a to včetně 4K monitoru přes HDMI port. Kompaktní design s povrchem z broušeného kovu činí toto zařízení lehce přenosné a ideální pro použití na cestách.

Reklama

Nový rozbočovač využijí hlavně majitelé notebooků a MacBooků, které mají omezený počet USB portů. Jeden konektor USB-C snadno přeměníte na dva porty USB 3.0, konektor USB-C pro napájení a port HDMI. Umožňuje vám tak například současně připojit 4K monitor, USB myš a klávesnici, a ještě připojit další zařízení prostřednictvím portu USB-C. Rozbočovač je malý a kompaktní s pevně připojeným kabelem USB-C.

Výhodou je, že uživatelé se nemusí obávat obětování jednoho portu USB-C. Díky nabízenému průchozímu nabíjení podporuje nový rozbočovač nabíjení o výkonu až 14,5V/2A, takže snadno nabije libovolné USB-C zařízení i při současném vytížení všech zbývajících portů. Dva porty USB 3.0 poskytují rychlost přenosu dat až 5 Gb/s.

Nový rozbočovač Verbatim USB-C s HDMI rozhraním v šedé barvě má doporučenou cenu 1 399 Kč s DPH.

Verbatim začíná prodávat USB-C rozbočovač s rozhraním HDMI
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama