vernee-apollo-zabijak-supersmartphonu-s-6-gb-ram
Novinka Vernee Apollo: Zabiják supersmartphonů s 6 GB RAM

Vernee Apollo: Zabiják supersmartphonů s 6 GB RAM

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2016 14:00 7

Vernee Apollo bude patřit k nejvybavenějším smartphonům s Androidem, ovšem jeho cena by mohla být velmi příjemná. Přitom dostane všechno a ještě něco navíc, třeba 6 GB RAM či výkonný procesor s deseti jádry.

Reklama

Podle zahraničních serverů telefon nabídne 5,5palcový displej s jemným rozlišením 2560 × 1 440 pixelů a technologií Force Touch, schopnou rozeznat několik úrovní tlaku. V útrobách přístroje se má ukrývat desetijádrový procesor MediaTek Helio X20. K dispozici budou dále 6 GB operační paměti, grafický čip Mali-T880 MP4 a 128GB úložný prostor.

Hlavní fotoaparát na zadní straně má mít rozlišení 21 megapixelů (snímač Sony IMX230), objektiv na přední straně pak nabídne rozlišení osm megapixelů.

Veškerý hardware bude uschován v bytelném kovovém těle, v jehož spodní části se má nacházet reverzibilní konektor USB-C. Samozřejmostí je dnes již standardní komunikační výbava (Bluetooth, Wi-Fi, GPS či LTE) a na zadní straně umístěný snímač otisků prstů.

Prozatím chybí informace o kapacitě baterie, ale snad výrobce ani v tomto ohledu nezklame. Cena Vernee Apollo zatím známa není, ale představení telefonu se podle všeho odehraje už příští měsíc. Alespoň to tvrdí server Phone Arena.

Vernee Apollo: Zabiják supersmartphonů s 6 GB RAM
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama