video-odhaluje-zakulisi-designu-grafickych-karet-nvidia-geforce
Novinka Video odhaluje zákulisí designu grafických karet Nvidia GeForce

Video odhaluje zákulisí designu grafických karet Nvidia GeForce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 8. 2020 10:00

V uplynulých 20 letech učinila počítačová grafika v oblasti výkonu ohromný krok kupředu. Byla k tomu potřeba řada znalostí a zkušeností s vývojem architektury, navrhováním chlazení, mechanické konstrukce, napájení a designem produktů.

Reklama

Nové video společnost Nvidia nabízí pohled na některé kroky, které byly učiněny v designu grafických karet pro dosažení maximálního potenciálu při zachování tichého běhu bez přehřívání. Patří mezi ně:

  • Chlazení: Řešení chlazení má optimalizovaný průtok vzduchu. Je redesignováno tak, aby překonalo existující omezení a zajistilo maximální efektivitu.
  • Mechanická konstrukce: Silnější konstrukce s novou nízkoprofilovou listovou pružinou, která nechává místo pro zadní kryt.
  • Napájení: design napájení je kompaktní s novým 12pinovým konektorem, který nechává více místa pro komponenty a chlazení a s přiloženým adaptérem je kompatibilní s 8pinovými konektory ve stávajících zdrojích.
  • Produktový design bez kompromisů: Spojuje funkční chlazení a spoustu skvěle vypadajících detailů.

Detaily designu grafických karet dneška i výhled jejich možností v budoucnu přiblíží ve videu nepovolanější zástupci společnosti Nvidia. Video je také skvělým úvodem pro GeForce Special Event, který se uskuteční 1. září a na kterém budou k vidění první grafiky architektury Ampere.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama