vodafone-nabidne-ucitelum-neomezeny-mobilni-tarif-a-pevne-pripojeni-na-tri-mesice-zdarma
Novinka Vodafone nabídne učitelům neomezený mobilní tarif a pevné připojení na tři měsíce zdarma

Vodafone nabídne učitelům neomezený mobilní tarif a pevné připojení na tři měsíce zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 11. 2020 13:00

Učitelé mohou u Vodafonu získat balíček internetového připojení za zvýhodněných podmínek. Za cenu 599 korun jim operátor nabízí tarif Neomezený a k tomu pevné připojení na 3 měsíce zcela zdarma. Nabídkou pro učitele doplňuje Vodafone svou dosavadní podporu on-line vzdělávání: neomezený studentský tarif za 599 Kč a zdarma pevné připojení na půl roku pro více než 800 sociálně slabších rodin.

Reklama

Učitelům Vodafoně nově nabízí následující kombinovaný balíček: tarif Vodafone neomezený za cenu 599 korun měsíčně, který obsahuje neomezené volání, neomezené SMS i neomezený objem přenesených dat s rychlostí až 10 Mb/s. K tomu pak učitel získá také pevné připojení na 3 měsíce zcela zdarma.

Nabídka pro učitele bude platná od čtvrtka 12. listopadu do konce letošního roku a dostupná bude pouze v on-line nabídce. Další informace budou od té doby k dispozici na webu vodafone.cz/ucitel.

Vodafone nabídne učitelům neomezený mobilní tarif a pevné připojení na tři měsíce zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Vodafone už od jara průběžně přizpůsobuje nabídku novým potřebám svých zákazníků a během podzimu svou podporu ještě zintenzivnil. Soustředí se přitom na segmenty, které ji nejvíce potřebují, což jsou děti a studenti a také senioři. Nejvíce zasaženým rodinám, které si internet pro zajištění on-line výuky nemohou dovolit, poskytuje 500 modemů pro pevné internetové připojení na půl roku zdarma. Studenty podpořil operátor speciálním studentským tarifem #jetovtobě Neomezený s neomezenými daty a seniorům využívajícím tarif 60+ přidal do konce ledna neomezené minuty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama