Vysokokapacitní blu-ray disk s Call of Duty: Modern Warfare II obsahuje 72 MB dat, hráči musí stáhnout celou hru
i Zdroj: depositphotos.com
Novinka Vysokokapacitní blu-ray disk s Call of Duty: Modern Warfare II obsahuje 72 MB dat, hráči musí stáhnout celou hru

Vysokokapacitní blu-ray disk s Call of Duty: Modern Warfare II obsahuje 72 MB dat, hráči musí stáhnout celou hru

David Jiránek

David Jiránek

1. 11. 2022 15:40 3

Tvůrci letošního dílu střílečky Call of Duty přišli s kontroverzním rozhodnutím. Na blu-ray disk o kapacitě přes 50 GB umístili totiž pouze licenci na hru.

Reklama

Pokud jste si pořídili PlayStation 5 ve verzi s mechanikou, abyste nemuseli stahovat celé hry, následující zjištění vás nepotěší. Call of Duty: Modern Warfare II, které vyšlo před pár dny, zabírá na disku pro konzoli od Sony jen 72 MB. Hra se totiž na disku vůbec nenachází a obsahem je pouze licence ke stažení a spuštění.

Situace je relativně bizarní, jelikož dva až tři blu-ray disky by stačily na celých 151 GB hry. Pokud tedy žijete v oblasti s pomalým připojením, i přes zakoupení fyzické edice se nevyhnete stahování celé hry.

Disk navíc musíte mít při každém zapnutí hry v Playstationu. Samotná mechanika přitom rozhodně nepatří k nejtišším. Disk tak slouží jako fyzická DRM ochrana, nic víc. Sběratele tak potěší maximálně obal na poličce.

Většina her přitom obsahuje na disku alespoň základní hru bez “day 1 patche”, který opravuje řadu kritických chyb. Zároveň u řady her lze takto spustit singleplayer část titulu, kterou Call of Duty rovněž obsahuje. Dodatečné stahování patchů a multiplayeru by se tudíž dalo pochopit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama