whatsapp-omezuje-preposilani-zprav
Novinka WhatsApp omezuje přeposílání zpráv

WhatsApp omezuje přeposílání zpráv

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 1. 2019 19:00

WhatsApp vyráží boje proti šíření nepravd a dezinformací. Společnost, za kterou stojí Facebook, se rozhodla omezit možnost přeposílání zpráv. Uživatelé budou moci nově přeposílat zprávy a multimédia pouze do pěti chatů. Dříve bylo možné jakoukoliv zprávu přeposlat na 20 uživatelů nebo skupin.

Reklama

Nové omezení, které bude dostupné v nejnovější verzi populární aplikace WhatsApp, radost uživatelům neudělá. Například lidé zvyklí přeposílat fotografie více rodinným příslušníkům najednou omezení určitě neuvítají a měli by tak zvážit, zda na novou verzi přejít (i když dříve či později tak stejně budou muset učinit).

„Ode dneška mohou všichni uživatelé nejnovější verze aplikace WhatsApp zprávy přeposílat maximálně do pěti chatů současně. To nám pomůže zachovat důvěrnou povahu aplikace WhatsApp a soukromého odesílání zpráv mezi blízkými. Nadále budeme brát v potaz zpětnou vazbu a zkušenosti našich uživatelů a postupně budeme hledat nové způsoby řešení potíží s hromadným rozesíláním virálního obsahu,“ stojí na blogu společnosti WhatsApp.

WhatsApp omezuje přeposílání zpráv
i Zdroj: PCTuning.cz

Jako první se omezení dotkne uživatelů Androidu, na platformu iOS se update dostane s mírným zpožděním.  

WhatsApp založil v roce 2009 ukrajinský přistěhovalec Jan Koum společně s bývalým studentem Stanfordovy univerzity Brianem Actonem a zaměstnanci Yahoo!. WhatsApp patří k nejrychleji rostoucím aplikacím na světě a po celém světě má více než 1,5 miliardy uživatelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama