whatsapp-se-obleka-do-tmavych-barev-jak-dark-mode-aktivovat
Apple Novinka WhatsApp se obléká do tmavých barev. Jak Dark Mode aktivovat?

WhatsApp se obléká do tmavých barev. Jak Dark Mode aktivovat?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 3. 2020 10:00

V současnosti asi nejpopulárnější chatovací aplikace se oficiálně dočkala Dark Modu, který její uživatelské prostředí zahalí do tmavých odstínů. Dosud byla očekávaná funkce dostupná jen hrstce uživatelů, kteří byli zapojeni do interního testování. Nyní se tmavý režim formou aktualizace dostává úplně ke všem.

Reklama

V případě operačních systémů Android 10 a iOS 13 si mohou uživatelé tmavý režim aktivovat přes nastavení systémového tmavého režimu, což se projeví i v samotné aplikaci. Majitelé telefonů se starším Androidem 9 musí navštívit nastavení aplikace WhatsApp, zvolit záložku Chaty, následně kliknout na Motivy a poté už jen tmavý režim povolit.

Připomeňme, že společnost Facebook před nedávnem oznámila, že populární kecálek, který umožňuje bezplatně odesílat a přijímat zprávy, obrázky, fotografie, ale také videa, zvukové soubory a dokonce i sdílet polohu, překročil milník dvě miliardy aktivních uživatelů. Facebook koupil provozovatele služby WhatsApp v roce 2014, kdy měla tato služba zhruba půl miliardy uživatelů. Za převzetí Facebook zaplatil asi 19 miliard dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama