World of Tanks: Modern Armor zahajuje novou sezónu britskou invazí
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka World of Tanks: Modern Armor zahajuje novou sezónu britskou invazí

World of Tanks: Modern Armor zahajuje novou sezónu britskou invazí

Redakce PCT

Redakce PCT

8. 12. 2021 10:02

Sezóna World of Tanks Modern Armor: BRITISH INVASION! je plná nových odměn, nových výzev, nových britských velitelů a nových tanků.

Reklama

Season Pass

Jakmile hráči začnou dobývat 100 úrovní nového obsahu, budou moci využít množství bezplatných odměn, které jsou po této cestě poskytovány. Zdarma si můžete vydělat na tanky, jako je vysoce průbojný prototyp A43 Black Prince a mobilní T95E3, spolu se standardním velitelem George Hughesem a skinem A43 Black Prince. Mezi další bezplatné odměny patří Klíčové karty, Zlato, Stříbro, spotřební zboží a Boost Ops!

Držitelé Season Passu mohou očekávat ještě více odměn odemknutých na každé úrovni a získají tak exkluzivní tanky, jako je superrychlý Super Hellcat a výkonný FV4211. A pro ty, kteří chtějí posunout herní zážitek na nejvyšší úroveň, je Ultimate Season Pass k dispozici s velkou prázdninovou slevou a okamžitě odemkne silný a rychlý tank RDF/LT a prémiového velitele Jona „Frostyho“ Maye. Hráči také získají přeskočení na 25 úroveň a také si užijí vše, co je součástí standardního Season Passu, což je jeden extra pěkný zimní dárek. Kompletní seznam odměn naleznete zde.

Nové mapy, žoldnéřské smlouvy a další

S touto novou sezónou přichází také velké aktualizace! Přišly čtyři kompletně remasterované mapy, přičemž Erlenberg a Lakeville jsou exkluzivně pro režim 2. světové války a Thiepval Ridge a Raseinia jsou k dispozici pro 2. světovou i studenou válku. Zažijte pohledy a zvuky střelby z dálky a bojových letadel létajících nad vámi na těchto vzrušujících mapách. 

V této sezóně se také vracejí tzv. Contracts jako požadavek hráčů. To znamená, že se vrací notoricky známé tanky Mercenary, počínaje masivně populárním středním tankem X. úrovně, Chisel! Kromě všech těchto aktualizací najdou hráči také novou garáž a uživatelské rozhraní.

Holiday Events, Free Gift Bundle

Tím vzrušení nekončí. Režim Toy Tank je zpět s událostí „Stocking Stuffer“, kde hráči mohou získat několik různých typů odměn. Začíná také 12 Days of Tanksmas, které nabízí denní odměny jako stříbro, poukázky, sady a klíčové karty. 

Představí se také noví slavnostní velitelé jako Krampus a Tactical Santa a výzva „Santa Needs New Tracks“ dá hráčům šanci získat vylepšení, vzhled konceptu Sleigh T28 a samotný tank konceptu T28. 

Hráči si také mohou vyzvednout svůj bezplatný balíček DLC Holiday Gift, aby si mohli rozbalit tank BT-5, klíčovou kartu Tanksmas a tři dny prémiového času. Abychom zakončili sváteční náladu, spustí se masivní výprodej Tanksmas Blowout, kde hráči mohou využít obrovské slevy na prémiové tanky, kamufláže, kosmetiku, prémiový čas a další.

Nová sezóna British Invasion je nyní k dispozici pro cross-playable akce na PlayStation 4 a 5 a na Xbox One, Xbox Series S a X a potrvá do 8. února. Další informace o obsahu, odměnách a sezónních vstupenkách naleznete na adrese console.worldoftanks.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama