xfx-bude-poskytovat-zaruku-na-oc-mod-radeonu-hd-6990-kdo-dalsi
Novinka XFX bude poskytovat záruku na „OC“ mód radeonu HD 6990. Kdo další?

XFX bude poskytovat záruku na „OC“ mód radeonu HD 6990. Kdo další?

Michal Kadlík

Michal Kadlík

16. 3. 2011 11:00 6

V minulém týdnu prohlásilo vedení AMD, že nebude uznávat reklamace nejvýkonnější grafické karty světa – Radeonu HD 6990, v jeho silnější podobě. Tu je, jak všichni víme, možno nastavit při pouhém přepnutí BIOSu na hraně karty, přepínač je však zalepen žlutou upozorňující páskou.

Reklama

Server Kitguru tedy nedávno zjišťoval, jak na tom budou s reklamacemi samotní výrobci grafických karet. Jako první se ozvala společnost, která donedávna patřila k hlavním partnerům nVidie.

Vedení XFX odpovědělo: „XFX bude jak u normálního tak i 880 MHz OC módu poskytovat obvyklou záruční lhůtu, pokud tedy produkt nebude poškozen samotným uživatelem, protože to patří mezi naše standardní postupy“.

„XFX pevně věří, že pokud uživatel přepne BIOS za účelem zvýšení výkonu, bude jen dobře, že poskytneme výhody záručního období“. Stejně jako AMD doporučuje při „OC“ módu vlastnit výkonný zdroj, tak i XFX se tohoto opatření drží, přidává však tvrzení, že pro maximální stabilitu je vhodný 750W zdroj, nejlépe ten jejich.

Po tomto kroku se dá očekávat, že se přihlásí minimálně další dvorní výrobci AMD, zatímco například ASUS nebo GIGABYTE zůstanou při zemi.

XFX bude poskytovat záruku na „OC“ mód radeonu HD 6990. Kdo další?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama