xiaomi-zitra-predstavi-prelomove-telefony-a-notebook
Novinka Xiaomi zítra představí přelomové telefony a notebook

Xiaomi zítra představí přelomové telefony a notebook

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 3. 2021 19:09

Zítra ve 12:30 se uskuteční dlouho plánovaná tisková konference společnosti Xiaomi. Firma by na virtuální akci měla ukázat hned několik novinek, Mimo jiné třeba smartphony Mi Mix 4, Mi 11 Ultra nebo chytrý náramek Mi Band 6.

Reklama

Mi Mix 4 by měl patřit ke skládacím telefonů a rozkládat se podobně jako Galaxy Z Fold 2 od Samsungu. Na rozdíl od něj ale bude mít mnohem lepší fotoaparát s takzvanou tekutou čočkou, díky které jeden snímač poslouží pro více typů činností – např. jako teleobjektiv, makro snímač a tak dále.

Na tiskovce také dojde k odhalení dvou smartphonů standardní konstrukce. Mělo by se jednat o modely Mi 11 Ultra a Mi 11 Pro. Oba dostanou lepší výbavu než základní Mi 11, který už se prodává v České republice. V Ultře by měl debutovat nový snímač Samsung ISOCELL GN2 s rozlišením 108 megapixelů a telefon má disponovat až 120násobným hybridním zoomem.

Vše se ale nebude točit jen kolem smartphonů. Zasvěcené zdroje hovoří také o premiéře nového notebooku značky Xiaomi nebo o novém sportovním náramku Mi Band 6.

Xiaomi zítra představí přelomové telefony a notebook
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama