Novinka XPG Starker Air a Defender kladou důraz na nízké provozní teploty

XPG Starker Air a Defender kladou důraz na nízké provozní teploty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 6. 2021 21:31

Značka XPG oznamuje uvedení novinek Starker Air a Defender. Oba modely rozšiřují nabídku skříní typu mesh mid-tower určených pro hráče a počítačové nadšence, kteří hledají dobrý výkon v oblasti proudění vzduchu.

Reklama

Starker Air zaujme svým odvážným, ale nikterak přehnaným herním stylem a ARGB osvětlením. Zepředu má panel ze síťoviny, přičemž si zachovává své dva ikonické přední světelné ARGB pruhy. K dispozici bude v černé nebo bílé barvě.

Pro snadnou údržbu je skřín vybavena designem prachového filtru na kolejnici. Filtr tak lze snadno vyjmout, což podporuje častější čištění, aby se zabránilo potenciálně škodlivému hromadění prachu. Starker Air umožňuje dobré proudění vzduchu díky podpoře až šesti ventilátorů. Lze na ni také připevnit více chladičů, včetně 360mm radiátoru v přední části šasi, 280mm radiátoru nahoře a 120mm radiátoru vzadu.

Dále uživatelé mohou skříň osadit až dvěma 3,5" pevnými disky a dvěma 2,5" pevnými disky nebo SSD, navíc nechybí kombinovaná jednotka pro 2,5" a 3,5" formát. K dispozici je kompletní sada vstupních/výstupních portů pro snadné připojení USB příslušenství, audio zařízení a přepínání mezi předprogramovanými světelnými efekty.

XPG Defender
i Zdroj: PCTuning.cz
XPG Defender

XPG Defender je skříň formátu E-ATX typu mid-tower, která dokáže pojmout kartu o délce až 380 mm, což poskytuje dostatek prostoru grafiky Nvidie a AMD nejnovější generace a chladiče umístěného na procesoru o výšce až 170 mm.

Skříň přináší minimalistický styl s předním panelem z magnetické síťoviny, který je nenápadný, ale speciálně zaměřený na maximalizaci optimálního proudění vzduchu. 

XPG Defender podporuje osazení až 360mm radiátorem vpředu a 280mm radiátorem nahoře. Navíc je vybaven třemi ventilátory VENTO 120, které lze v případě potřeby rozšířit až na sedm.

Počítačová skříň XPG Defender se dá zakoupit zhruba za 2 600 korun. U XPG Starker Air informace o ceně zatím chybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama