XPG uvádí paměti Spectrix D50 DDR4 RGB s certifikací
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka XPG uvádí paměti Spectrix D50 DDR4 RGB s certifikací

XPG uvádí paměti Spectrix D50 DDR4 RGB s certifikací

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2021 20:21

Značka XPG představuje nový nový paměťový modul Spectrix D50 DDR4 RGB s certifikací od ROG (Republic of Gamers). Vyladěn je speciálně pro základní desky ASUS, respektive herní divizi ROG, přičemž podporuje technologii Intel XMP pro snadné přetaktování a je vybaven navíc i efektním RGB osvětlením.

Reklama

Společnost XPG oznamuje paměťový modul Spectrix D50 DDR4 RGB s certifikací od ROG (Republic of Gamers), který poskytuje rychlost až 3 600 Hz. Nezaujme ale jen výkonem, láká i na sofistikovaně konstruovaný chladič s osvětlením RGB.

Výrobce ve zprávě uvádí, že paměť prošla přísnými testy přetaktování a kompatibility, aby byl zajištěn její optimální výkon se základními deskami ROG (se socketem Intel a podporou DDR4 pamětí). Dodávána na trh bude jako duální sada s kapacitou 8 GB na modul.

. Spectrix D50 DDR4 RGB
i Zdroj: PCTuning.cz
. Spectrix D50 DDR4 RGB

Spectrix D50 DDR4 RGB má plnou kompatibilitu s XMP 2.0, což umožňuje snadné přetaktování při instalaci na PC, který také podporuje XMP 2.0. Podpora XMP 2.0 znamená, že uživatelé mají více způsobů přístupu k přetaktování paměti a to i přímo z operačního systému, nikoli prostřednictvím složitějšího nastavení systému BIOS.

Pro správnou herní atmosféru je modul vybaven programovatelným osvětlením RGB, které lze snadno ovládat prostřednictvím aplikace ROG AURA SYNC. Osvětlení doplňuje nenápadný, ale elegantní design modulu, který se vyznačuje jednoduchými konturami a elegantními liniemi. Výrobce také uvádí, že pro stavbu modulu byly využity vysoce kvalitní a spolehlivé čipy. Ale to už je takový evergreen a tvrdí to v podstatě každá firma. 

Doporučené české ceny pro Spectrix D50 DDR4 RGB výrobce zatím neoznámil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama