Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií

Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií

Redakce PCT

Redakce PCT

28. 10. 2021 12:59

Youtubeři Kelo, Jawo a Gejmr ve spolupráci s Yenkee uvádějí na trh speciální edici herních periferií, které potěší nejen hráče Minecraftu.

Reklama

Partu youtuberů Kelo, Jawo a Gejmr asi nemusíme představovat. Tato trojice patří na tamní scéně k nejoblíbenějším Minecraft tvůrcům. Jejich spolupráce s Yenkee nám nyní přinesla tři limitované periferie s unikátním vzhledem. Sada klávesnice, myši a sluchátek zabalená do speciální krabice s designem od Kela dává už na první pohled znát svoji výjimečnost.

V opravdu luxusně provedené krabici, kterou si jistě nejeden fanoušek youtuberů pyšně vystaví, nalezneme podsvícenou membránovou klávesnici se 100% rozvržením, univerzální myšku vhodnou pro leváky i praváky a pohodlná sluchátka s nadprůměrným zvukem. Třešničkou na dortu je pak náramek na ruku s logem Yenkee a KJG.

Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Středobodem každého herního setupu je samozřejmě klávesnice. Kluci spolu s Yenkee vybrali osvědčený model YKB 3200 Shadow, který přetavili do speciální KJG verze. Klávesnice disponuje RGB podsvícením s devíti různými režimy. Právě barevné osvětlení pod klávesami vypadá opravdu kouzelně a dodává klávesnici osobitý vzhled. Při používání oceníte kromě barviček i samotné spínače Rubber-dome nabízející excelentní zpětnou vazbu při stisku. Membránové klávesnice jsou samozřejmě o dost tišší oproti mechanickým, přesto na nás tento model v tomhle ohledu zapůsobil.

Jako každá správná herní klávesnice disponuje i tato win lockem. Žádná nechtěná stisknutí Windows klávesy vás při hraní trápit nemusí. Nechybí ani Anti-ghosting, což je funkce, kterou ocení úplně každý hráč. Mačkání všech tlačítek v napjatých situacích, kdy vám jde o přežití, klávesnice zvládne levou zadní a zaznamená každé stisknutí. Opřít se do hry můžete i díky robustní kovové základně.

Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Specialitou klávesnice jsou ovšem detaily - například logo KJG, ale také samotný herní vzhled nebo třeba velmi praktický stojánek na mobil. Ten se nám opravdu libil, nejenže díky němu máte telefon vždy při ruce, ale může vám posloužit jako druhý menší monitor. Chcete si při hraní her číst chat na Discordu? Nebo chcete při hraní sledovat youtube tutorial? Využití je spousta.

Ke klávesnici samozřejmě patří i dobrá myš. Zde kluci s Yenkee opět vybrali skvělý model, který osloví asi nejvíce hráčů. Jde o univerzální myš vhodnou pro leváky i praváky s praktickými bočními tlačítky a příjemným podsvícením. Na hřbetu myši najdeme kromě standardních tlačítek dvě další na přepínání DPI. Funkce všech tlačítek ovšem lze přizpůsobit v softwaru. Ladit tak můžete citlivost myši, profily, podsvícení i funkci tlačítek. Nechybí ani tvorba maker.

Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotný optický senzor má rozlišení až 4 800 DPI a zaznamenává pohyb s maximální přesností. Myš je navíc relativně lehká a řadí se mezi středně velké modely. Padne tak skvěle do ruky mladším ročníkům. Velice povedeným detailem je pak podsvícené logo KJG.

Na závěr zde máme sluchátka. Jejich specifikace v čele s 50mm drivery vypadají na papíře možná až moc dobře. Zde by bylo poprvé vhodné zmínit, že celý set se vešel pod 1 700 Kč a za tuto cenu koupíte headset střední třídy, který kupodivu o moc lépe hrát nebude. Sluchátka totiž překvapila slušným zvukovým podáním, které lehce kazil snad jen drobný šum v pozadí. Pár úprav v softwaru to ovšem eliminovalo a jinak můžeme chválit.

Headset je díky své konstrukci velmi pohodlný. Odpružený hlavový most netlačí, což bývá u levnějších i dražších modelů kamenem úrazu. Náušníky jsou velké a pohodlné, celkem dobře izolují okolní ruch a uši se v nich nepotí. Opět nechybí stylové nastavitelné podsvícení. To se nachází zejména na mušlích, kde je také logo KJG. Svítí i samotný konec mikrofonu, který indikuje jeho zapnutí. Praktická vychytávka, kterou při hraní s kamarády jistě oceníte.

Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Na kabelu je pak sada tlačítek, které ovládají zapnutí a vypnutí podsvícení, mikrofonu, hlasitost a basové vibrace. Právě ty jsou specialitou těchto sluchátek a jde o zajímavý doplněk pro milovníky basů. Každý hlubší tón zní mohutněji a příjemně rezonuje skrze celý headset. Nadprůměrná délka kabelu 2,4 metru pak dává při hraní velkou volnost a zavírá tímto velmi povedené vlastnosti sluchátek.

Stručně řečeno, každá periferie sama o sobě má co nabídnout. Klávesnice disponuje kvalitní kovovou základnou, stylovým podsvícením a praktickým stojanem na mobil. Myš sedne do rukou levákům i pravákům a sluchátka rozhodně svým zvukovým projevem neurazí a ještě nabídnou funkce navíc. Celá sada pak nádherně ladí k sobě díky KJG motivu. Jako bonus získáte i nádhernou krabici a náramek. Vše v limitované sadě.

Yenkee KJG – stylová limitovaná edice herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Yenkee a kluci z KJG vsadili na jistotu a zde se to vyplatilo. Jejich exkluzivní sadu můžeme doporučit mladším ročníkům, třeba pod stromeček. Zároveň jde o skvělý set s výborným poměrem ceny a vlastností. Pokud si hodláte pořídit periferie samostatně, vyjdou vás dokonce o 100 Kč dráž, navíc bez KJG loga, designově povedené krabice a náramku. Za nás bychom spíše sáhli po limitované edici za krásných 1 699 Kč.

Limitovaná edice sada Yenkee KJG je v prodeji pouze u pár vybraných prodejců - odkaz naleznete ZDE. Pokud by vám nebo vašim blízkým udělala radost, tak dlouho nerozmýšlejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama