yenkee-ma-nove-bezdratove-nabijeci-podlozky-pro-smartphony
Novinka Yenkee má nové bezdrátové nabíjecí podložky pro smartphony

Yenkee má nové bezdrátové nabíjecí podložky pro smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2018 21:00

Pohodlný bezdrátový život nás začíná pohlcovat. Výjimkou nejsou ani nabíječky, které si někteří uživatelé oblíbili natolik, že už by se k obyčejnému a drátovému nabíjení nevrátili. Značka Yenkee v těchto trendech nezůstává pozadu a svůj sortiment obohacuje rovnou dvěma kousky. K dispozici je designová kovová varianta a praktická s pogumovaným povrchem.

Reklama

Obě dvě nabíječky jsou kompatibilní se všemi telefony vybavenými bezdrátovou technologií se standardem Qi. Proto je velmi důležité si před koupí produktu ověřit, zda i váš telefon tuto funkci má. Nabíječky mají na svém těle umístěnou decentní LED signalizaci, která informuje o stavu nabíjení. Pokud je na plochu položen kovový, nebo magnetický předmět, který nepodporuje bezdrátové nabíjení, nabíjecí podložka spustí výstražný signál a nabíjení se přeruší.

Bezdrátové nabíječky Yenkee jsou odlišné nejen svým zpracováním, ale i specifikacemi. Každá nabíječka má svůj osobitý design. Kancelářská podložka pro nabíjení YAC 5005 zaujme na první pohled jednoduchým vzhledem a na druhý svou praktičností. Na svém těle má protiskluzový povrch, který zabrání sklouznutí telefonu z podložky.

Yenkee má nové bezdrátové nabíjecí podložky pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz
Yenkee má nové bezdrátové nabíjecí podložky pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Přilnavé gumové body zabezpečí nabíječku pevně na svém místě. Model YAC 5010 naopak vyniká metalickým vzhledem a jednolitým kovovým rámečkem v barvě space grey. Výrobce se chlubí, že obě nabíječky dokáží nový iPhone nabít z nuly na sto procent za 2,5 hodiny. Velkým lákadlem má být také cena.

Pogumovaná verze bude k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 449 Kč a kovová varianta za 749 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama