yenkee-ma-perforovanou-mys-shotgun-za-par-stovek
Novinka Yenkee má perforovanou myš Shotgun za pár stovek

Yenkee má perforovanou myš Shotgun za pár stovek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2020 17:00

Shotgun vyniká nízkou hmotností pouhých 75 gramů, za níž vděčí perforované konstrukci. Po technické stránce nabízí myš senzor IC 6651 s citlivostí až 6 400 DPI a spínače Huano. Atmosféru doladí plně nastavitelné RGB podsvícení.

Reklama

Hmotnost u herní myši je důležitým aspektem, který může ovlivnit nejenom pohodlí při práci, ale i např. přesnost v kompetitivních hrách či rychlost reakcí. „S myší Shotgun se snažíme zaujmout zastánce ultralehkých myší, kterých na trhu moc není,“ upřesňuje celou situaci Goran Setler Product Manager Yenkee.

Právě nová herní myš Yenkee Shotgun vyniká svou lehkostí, která činí pouhých 75 gramů, která je zapříčiněna ultralehkou perforovanou konstrukcí. Ta navíc myši propůjčuje ideální vlastnost na dlouhé herní maratony. Vlivem děrování je totiž zabezpečeno, že se hráčova ruka nebude potit, a myš tak nebude moc klouzat.

Po hardwarové stránce spoléhá Shotgun senzor IC 6651, který disponuje nastavitelnou maximální citlivostí 6 400 DPI. Ta je navíc podpořena rychlou odezvou o hodnotě 1 000 Hz. Výčet technických vlastností zakončují spínače Huano. Myš je dále možné nastavit přesně podle představ hráče. Umožňuje upravit nejenom hodnotu DPI, ale i makra a programovatelná tlačítka.

Yenkee má perforovanou myš Shotgun za pár stovek
i Zdroj: PCTuning.cz

Shotgun ukrývá ve svém těle také RGB podsvícení, které lze upravit v přiloženém softwaru v češtině. „Trend RGB podsvícení je již zřejmý snad u všech typů příslušenství. U myši Shotgun je tomu zrovna tak. Krom již zmíněného nastavení, lze také osvětlení zcela vypnout,“ dodává Setler. Myš je dodávána ve dvou barevných variantách, a to v bílé a černé.

Doporučená cena na českém trhu je stanovena na 399 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama