yenkee-pripomina-sve-it-prislusenstvi-na-leto
Novinka Yenkee připomíná své IT příslušenství na léto

Yenkee připomíná své IT příslušenství na léto

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2018 17:30 1

Doba festivalů, grilování a dalších letních oblíbených činností je tady. V obchodech s módou se prodávají plavky, sporty jsou vybaveny šnorchly a potápěčskými brýlemi. I výrobci příslušenství nezůstávají pozadu. IT výbava je nezbytným doplňkem k letnímu dobrodružství.

Reklama

Na zahradu ke grilování, s přáteli do parku nebo na výlet do přírody. Doplňky dotvářejí letní atmosféru beze zbytku. „Chytrý telefon i ostatní technologie jsou všudypřítomné. V létě více než kdykoliv jindy. Trávíme čas především mimo domov a zásuvky, poslech muziky nebo fotografování je denním programem. Skvělým pomocníkem se tak stává například bluetooth přenosný reproduktor nebo různé typy stativů, díky kterým neunikne žádný zážitek,“ popisuje Goran Setler, zástupce značky Yenkee.

YSP 3003

Přenosný reproduktor YSP 3003 přichází přichází s jednoduchým designem a vysokou odolností proti vnějším vlivům. „Důležitý je nejen vzhled ale především výdrž. Náš repráček je schopný hrát 8 hodin vkuse. Zároveň poskytuje dostatečnou hlasitost a bohaté basové tóny,“ doplňuje Setler. Vše je podpořeno vstupním výkonem 3 W. Snadné ovládání je zajištěno skrze čtyři tlačítka chráněných před vodou a prachem. Jimi se dá ovládat hlasitost, přepínat na další nebo předchozí skladbu, přijímat hovory nebo dokonce vytáčet naposledy volané číslo ve vašem telefonu.

Yenkee připomíná své IT příslušenství na léto
i Zdroj: PCTuning.cz

Tradiční vstup AUX umožňuje přehrávat hudbu ze zařízení bez podpory technologie Bluetooth, jako například z iPodu, MP3 přehrávače apod. Vaše audio soubory můžete rovněž přehrávat z microSD karty s kapacitou až 32 GB. Někomu se bude jistě líbit i funkce dálkové Bluetooth spouště umožňující kdykoli a kdekoli pořizovat snímky z telefonu. Pro pohodlné použití v jakékoli situaci obsahuje balení kovovou karabinu a outdoorovou šňůru pro zavěšení vašeho reproduktoru na batoh, kolo či stan.

Tripod

Podle výrobce Tripod YSM 301BK dokáže udržet stabilitu na jakémkoliv povrchu či ploše, a tak s jeho pomocí vždy vzniknou ostré fotografie. Otočná kulová hlava navíc umožňuje provádět 360° záběry. Sada stativu je doplněna o nástavce pro smartphone a akční kameru.

Yenkee připomíná své IT příslušenství na léto
i Zdroj: PCTuning.cz

Dobíjení elektroniky v terénu

Třídenní festival a pobyt ve stanu bez elektřiny? Noční můra pro všechny uživatele sociálních sítí. Řešením může být přenosná powerbanka s kapacitou až 8 000 mAh a decentním designem, která zároveň umožňuje nabíjet až dvě zařízení současně.

Yenkee připomíná své IT příslušenství na léto
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama