youtube-testuje-novou-moznost-prochazeni-obsahu
Novinka YouTube testuje novou možnost procházení obsahu

YouTube testuje novou možnost procházení obsahu

Martina Lipertová

Martina Lipertová

25. 7. 2018 07:00

Nedaří se vám vyhledávat relevantní videa na YouTube? Tak to nejste sami. Dobrá zpráva je, že se nám nejspíš blýská na lepší časy. YouTube totiž experimentuje s novou funkcí „Explore“, která uživatelům na mobilech pomůže vyhledat nové kanály, videa a zkrátka obsah, který je pro nás zajímavý.

Reklama

Nová funkce se objeví u vybraného 1 procenta uživatelů iOS jako karta ve spodní části mobilní aplikace. Explore by uživatelům měla pomoci k hledání dalších zajímavých videí mimo okruh sledovaných kanálů, což je v současné chvíli na mobilu velmi problematické.

YouTube testuje novou možnost procházení obsahu
i Zdroj: PCTuning.cz

„Explore je navrženo tak, aby vám pomohlo objevit nová témata, videa nebo kanály, které byste jinak neviděli, ale které jsou stále založené na vašem předchozím vyhledávání“ uvedl k nové funkci Tom Leung, ředitel produktového managementu společnosti YouTube.

Nová karta „Explore“ by se podle všeho měla podobat záložce Explore na Instagramu, které na rozdíl od přizpůsobeného obsahu v záložce „For you“ nabízí také další zdroje věnované vědě, sportu, umění a dalším zajímavým tématům. Podobnou featuru nabízí také Twitter. Můžete díky ní objevovat méně známé, avšak stále zajímavé a relevantní kanály.

YouTube je doslova nacpán různými videi. Některá videa jsou zajímavá, jiná zase bezcenná, pravdou však je, že v té záplavě obsahu se některé zajímavé kousky jednoduše ztratí.  YouTube si tak svou funkci Explore jistě zaslouží.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama