zacala-se-prodavat-herni-klavesnice-hyperx-alloy-elite-rgb
Novinka Začala se prodávat herní klávesnice HyperX Alloy Elite RGB

Začala se prodávat herní klávesnice HyperX Alloy Elite RGB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 2. 2018 17:00

Značka HyperX uvedla do prodeje klávesnici HyperX Alloy Elite RGB s podpůrným softwarem NGenuity. Nový model se veřejnosti poprvé představil už na veletrhu CES, na pulty obchodů si však našel cestu až nyní.

Reklama

Klávesnice má slitinové tělo a využívá spínače Cherry MX ve všech třech standartních variantách, tedy Red, Blue a Brown. Všechny spínače jsou podsvícené samostatnými RGB diodami s barevným rozsahem více než 16 milionů barev.

Podsvícení dostaly také ovládací tlačítka pro média, lightbar i klávesy funkčních režimů. Samozřejmostí je pohodlná područka, průchozí USB 2.0 port a kvalitní opletený kabel. Novinkou uvnitř klávesnice pak je paměťový čip, který otevírá nové možnosti RGB v kombinaci s programem NGenuity.

Po stažení NGenuity do svého počítače si mohou hráči vytvořit libovolný počet profilů klávesnice pro různé aplikace. Profily obsahují nastavení podsvícení kláves, lightbaru i funkčních prvků klávesnice, jako jsou mediální tlačítka. NGenuity umožňuje také snadnou tvorbu maker pro klávesové zkratky. Do integrované paměti uvnitř HyperX Alloy Elite RGB lze nahrát tři z těchto profilů a následně je použít na jiném PC i bez nutnosti instalace softwaru. Navíc je možné v každém profilu měnit nastavení jasu ve 4 stupních.

Začala se prodávat herní klávesnice HyperX Alloy Elite RGB
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice zároveň nabízí Anti-ghosting, N-key rollover a game mode, který zabrání náhodnému zmáčknutí klávesy Windows a podle nastavení uživatele vyřadí i některé klávesové zkratky, jako například ALT+F4, nebo CTRL+TAB.

Doporučená cena HyperX Alloy Elite RGB pro český trh je stanovena na 4 290 Kč s DPH.

Začala se prodávat herní klávesnice HyperX Alloy Elite RGB
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama