zajem-o-smartphony-blackberry-vyrazne-klesa-naopak-k-iphonum-jen-a-jen-roste
Novinka Zájem o smartphony BlackBerry výrazně klesá, naopak k iPhonům jen a jen roste

Zájem o smartphony BlackBerry výrazně klesá, naopak k iPhonům jen a jen roste

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

16. 7. 2010 17:00 11

Nedávno, společnost ChangeWave provedla výzkum na téma: spokojenost a zájem lidí o chytré telefony různých výrobců. A vlastně jak to vše dopadlo? Trochu prozradím, velice překvapivě.

Reklama

Společnost ChangeWave nedávno provedla výzkum mezi ctyřmi tisíci lidí na téma: jaký je zájem lidí o chytré telefony (smartphony) od různých výrobců. Jak se ukázalo, o Apple iPhone je větší zájem než o Google Android a BlackBerry. Kromě toho, výše spokojenosti zákazníků se svými iPhony je znatelně vyšší, než u jiných smartphonu.

Zájem o smartphony BlackBerry výrazně klesá, naopak  k iPhonům  jen a jen roste
i Zdroj: PCTuning.cz

Přibližně 50% tázaných uvedlo, že mají v plánu si během příštích tří měsíců pořídit iPhone. Dřív toto procentuální číslo bylo daleko menší než teď a rovnalo se necelým 31%. Zájem zákazníků o telefony společnosti HTC lehce stoupl, zatímco zájem o produkty Motorola výrazně poklesl. Na druhou stranu, produkty RIM BlackBerry zaznamenaly výrazný pokles zájmu z 14% do 6%. To samé se odehrálo i u vymírající platformy Palm, kde to kleslo z původních 3% na ubohé 1%.

73% dnešních uživatelů Apple iPhone jsou velmi spokojeny se svými přístroji. Úroveň spokojenosti HTC činí 39%, Motoroly a Palmu - 34%, BlackBerry - 30%.

Zdroj: 3dnews.ru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama