Zakřivená obrazovka, nebo rovná? Seznamte se s herními monitory od Dellu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Zakřivená obrazovka, nebo rovná? Seznamte se s herními monitory od Dellu

Zakřivená obrazovka, nebo rovná? Seznamte se s herními monitory od Dellu

Redakce PCT

Redakce PCT

16. 9. 2021 09:29

Během léta se na českém trhu zabydlelo hned několik zajímavých monitorů řady Dell Gaming s vysokou snímkovou frekvencí. Na své si přijdou herní nadšenci, kteří fandí rovným i zakřiveným obrazovkám.

Reklama

Jednou z novinek je herní monitor Dell 25 (S2522HG), který láká na mimořádně vysokou obnovovací frekvencí 240 Hz a odezvou 1 ms. To jsou parametry, které jsou ideální pro soutěžní hraní, kde záleží na každém snímku. Panel nabízí úhlopříčku 24,5“ a Full HD rozlišení s poměrem stran 16:9.

Díky technologii Fast IPS poskytuje tento panel konzistentní a čistý obraz při pohledu ze všech úhlů, vyzdvihnout si zaslouží také antireflexní povrch displeje. Je také kompatibilní s technologiemi NVIDIA G-SYNC a AMD FreeSync Premium. 

Tři zakřivené panely

Pokud dáváte přednost zakřiveným obrazovkám, vybírat můžete ze tří různých modelů s displeji typu VA a úhlopříčkou 27, 32 nebo 34 palců. Všechny se chlubí podporou technologie AMD FreeSync Premium nebo Premium Pro.

Zakřivené herní monitory Dell 27 (S2722DGM) a Dell 32 (S3222DGM) vtáhnou hráče do dění svým QHD rozlišením, přičemž obnovovací frekvence 165 Hz a odezva 2 ms zaujme i náročnější hráče. Budou mít totiž jistotu, že uvidí zřetelně každý detail a budou moci rychle reagovat.  

Trojlístek nových monitorů uzavírá Dell 34 (S3422DWG), který je ze všech představených novinek největší. 34palcová obrazovka nabízí WQHD rozlišení a velmi živý obraz i barvy, neboť se chlubí pokrytím 90 % barevného prostoru DCI-P3. Vyzdvihnout si zaslouží také vysoký dynamický rozsah podle standardu VESA DisplayHDR 400 a 144Hz obnovovací frekvence, která přispívá k plynulosti pohybu ve hrách bez zpoždění.

Všechny čtyři nové monitory podporují výstup s variabilní obnovovací frekvencí (VRR), díky tomu naleznou uplatnění nejen u klasických počítačů, ale také u herních konzolí. Potěší i nadstandardní tříletá záruka Premium Panel & Advance Exchange, kterou se herní monitory od Dellu chlubí. V praxi to znamená, že stačí jediný jasný bod a zákaznický servis do jednoho pracovního dne zašle na výměnu nový monitor.

Pokud nyní herní monitory Dell zakoupíte na CZC.cz, získáte k tomu jako bonus slevu 500 Kč na další nákup v hodnotě nad 4999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama