zalman-predstavuje-napajeci-zdroje-arx
Novinka Zalman představuje napájecí zdroje ARX

Zalman představuje napájecí zdroje ARX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 11. 2016 12:30

Společnost Zalman si připravila nové napájecí zdroje řady ARX, která staví na vysoké efektivitě, modulární kabeláži a několika výkonnostních variantách.

Reklama

Zalman tvrdí, že v jeho nových napájecích zdrojích použil vysoce kvalitní kondenzátory vyrobené v Japonsku, které zaručují stabilní provoz při vysokých teplotách a konstantní dodávku elektrické energie i k pozůstalým komponentům. Co se týče certifikace, firma uvádí standard 80 Plus Platinum a efektivitu od 89 % do 94 %.

Napájecí zdroje série ARX jsou vybaveny nadproudovou ochranou, ochranou proti zkratu a přetížení, jakož i ochranou proti vysoké teplotě a také nízkému, nebo vysokému napětí. Dále výrobce vsadil na DC/DC měnič, aktivní PFC, (tichý) 135mm ventilátor a modulární kabeláž, díky čemuž uživatel nemusí bojovat s kabely, které přinášejí zbytečný chaos uvnitř skříně. Kromě toho, zmíněná modularita umožňuje lepší cirkulaci vzduchu a zefektivňuje tak chladicí systém.

Napájecí zdroje Zalman ARX (s výkonem 750 W, 850 W, 1 000 a 1 200 W) se v ČR začnou prodávat během následujících týdnů. Zatím ceny jednotlivých modelů neznáme.

Zalman představuje napájecí zdroje ARX
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Zalman

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama