zalman-slibuje-ze-mys-zm-gm4-se-prizpusobi-kazdemu-hraci
Novinka Zalman slibuje, že myš ZM-GM4 se přizpůsobí každému hráči

Zalman slibuje, že myš ZM-GM4 se přizpůsobí každému hráči

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 6. 2014 07:00 1

Dobrá počítačová myš musí především přesně a pohodlně padnout do ruky. Je však možné, aby se jeden model hodil pro všechny hráče? Firma Zalman přijala tuto výzvu a představila novinku ZM-GM4 „Knossos“, která umožňuje přesně přizpůsobit své rozměry a hmotnost požadavkům uživatele. Je rovněž vybavena přesným senzorem, odolnými přepínači Omron a osmi programovatelnými tlačítky.

Reklama

Základní vlastností nové myši od Zalmanu je možnost dokonalého přizpůsobení vaší ruce. Jak obě boční stěny, tak i zadní část myši lze posouvat pomocí nářadí, jež je součástí sady a tímto způsobem nastavit šířku, délku a výšku myši. Po otevření zásobníků uvnitř zařízení lze navíc upravit hmotnost odstraněním 3,5gramových závaží, kterých je tu standardně šest – tím lze odlehčit myš až o 21 gramů. Po přizpůsobení rozměrů a hmotnosti můžete skrýt šroubovák uvnitř myši, abyste ho měli vždy po ruce.

Přesné uchopení je polovina úspěchu – druhou polovinu by měl zajistit laserový senzor Avago A9800 s rozlišením 8 200 dpi a vzorkovací frekvenci 1000 Hz. Pohodlné tlačítko v horní části myši umožňuje rychlé přepínání čtyř úrovní rozlišení – 800 až 8 200 dpi – a aktuálně používaný režim zůstává zachován v paměti i po vypnutí počítače.

„Knossos” je vybavena celkem osmi programovatelnými tlačítky, které si uživatel může nastavit pomocí speciální aplikace. Panel umožňuje také změnu rozlišení, citlivosti jednotlivých os, rychlosti posouvání kolečkem nebo dvojkliku. Všechna nastavení lze uložit v rámci jednoho z třech dostupných profilů. Výbava zahrnuje také kabel o délce 1,8 metru s pozlaceným konektorem.

Maloobchodní doporučená cena myši Zalman ZM-GM4 činí 1 590 Kč s DPH.

 Zalman slibuje, že myš ZM-GM4 se přizpůsobí každému hráči
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama