zalman-tnn-300-vyberove-ticho-se-zarukou
Skříně, zdroje, chladiče Článek Zalman TNN 300: výběrové ticho se zárukou

Zalman TNN 300: výběrové ticho se zárukou

Bronislav Kujál

Bronislav Kujál

20. 3. 2006 01:00 44

Seznam kapitol

1. Zalman TNN 300 2. TNN300 - popis 3. Příslušenství 4. Vnitřní uspořádání a systém chlazení 5. Vestavěný zdroj, čtečka karet a kabeláž
6. Instalace 7. Chlazení a hlučnost v praxi 8. Dálkové ovládání 9. Závěr

V posledních několika letech se nám rapidně zvyšují výkony jednotlivých součástí našich počítačů a s nimi samozřejmě i nároky na tichost a chlazení celého systému. Maximální spokojenost může náročnému uživateli poskytnout jen kompletně pasivně chlazený systém. V dnešním článku se zaměříme na průkopníka v tomto oboru, což není nikdo jiný než společnost Zalman a její série TNN počítačových skříní.

Reklama
Zalman TNN 300: výběrové ticho se zárukou
i Zdroj: PCTuning.cz

Společnost Zalman specialista na výrobu chladičů sklízí po světě úspěchy se svými produkty a dlužno dodat že oprávněně. Je jednou z mála společností, nabízejících kompletní řešení. V jeho nabídce se loni objevila zajímavá pasivně chlazená skříň TNN 300, která pro rok 2006 získala další vylepšení chladícího výkonu. Tento vylepšený kousek nám přišel do redakce a tak se s vámi podělíme o zkušenosti.

Balení

Zalman TNN 300 se dodává v pořádně velké a těžké krabici. Potisk krabice obsahuje jak informační foto skříně tak i veškeré technické údaje. 

Jako malou prémii k TNN 300 obdržíte multimediální dálkové ovládaní...
i Zdroj: PCTuning.cz
Jako malou prémii k TNN 300 obdržíte multimediální dálkové ovládaní...

TNN 300 lze objednat pouze v černém celohliníkovém eloxovaném provedení. Po otevření krabice najdete ve vrchním polystyrénu dvě menší krabičky s příslušenstvím. Jakmile vytáhnete vrchní díl polystyrénu, budete překvapení kompaktními rozměry skříně. Velikost krabice totiž v tomto případě neprozrazuje velikost skříně, protože TNN 300 uvnitř krabice chrání před poškozením pořádná vrstva polystyrénu. Navíc skříň je balená ještě v igelitu a takže obavy z poškození jsou zbytečné.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama