zalman-zm-we450-externi-box-pro-mobilni-zarizeni
Apple Novinka Zalman ZM-WE450: externí box pro mobilní zařízení

Zalman ZM-WE450: externí box pro mobilní zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 4. 2014 07:00

Nabídka firmy Zalman byla rozšířena o moderní přenosné zařízení ZM-WE450. Tento externí box pro 2,5" pevný disk zajišťuje nejen pohodlné přenášení dat uložených na HDD nebo SSD, ale i spoustu užitečných funkcí týkajících se mobility.

Reklama

Po instalaci 2,5" disku do boxu ZM-WE450 můžete mít všechna data vždy sebou a prostřednictvím velmi rychlého portu USB 3.0 je přenášet do jiných počítačů. Toto spojení není však jediný způsob sdílení diskového prostoru – box ZM-WE450 je navíc vybaven WiFi modulem. S podporou standardů 802.11 b/g/n může tento box bezdrátově přenášet data současně až na pět zařízení.

Problémem uživatelů mnohých moderních smarftonů a tabletů je jejich poměrně malá kapacita, která umožňuje uložit do paměti jen malý počet multimediálních souborů. Díky přenosnému boxu ZM-WE450 mají uživatelé dostupné celé knihovny filmů, hudby, snímků nebo dokumentů.

Firma Zalman připravila speciální aplikace pro nejčastěji používané systémy – iOS a Android – které umožňuji prohlížet diskový prostor a otevírat uložené soubory v mobilních zařízeních. Dále, propojením se přes WiFi neztratíte přístup k internetu, protože ZM-WE450 může být používán v režimu Bridge po připojení k jiné WLAN sítí.

Aplikace Z-Drive Air dostupná v App Store a Google Play nabízí streamování multimediálních souborů, čtení a zápis dat z disku/na disk, správu souborů a rychlý náhled fotek, filmů a hudby.

Zalman ZM-WE450: externí box pro mobilní zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama