zasadni-aktualizace-pro-honor-3c-prijdou-az-pristi-rok
Novinka Zásadní aktualizace pro Honor 3C přijdou až příští rok

Zásadní aktualizace pro Honor 3C přijdou až příští rok

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2014 23:00

Smartphone Honor 3C se začátkem příštího roku dočká zásadních aktualizací. Obdrží totiž novou verzi uživatelského prostředí EMUI 3.0, stejně jako update operačního systému Android. Obě aktualizace budou k dispozici ke stažení automaticky přímo skrze systémová upozornění v telefonu.

Reklama

Verzi operačního systému Android 4.2 Jelly Bean, se kterou jde smartphone do prodeje, nahradí novější Android 4.4 s kódovým označením KitKat. Majitelé mobilního telefonu Honor 3C se díky tomu mohou těšit zejména na svižnější chod aplikací a delší výdrž baterie na jedno nabití (až o třetinu), díky lepší energetické správě nového systému.

Stejně jako vlajková loď Honor 6 se i smartphone Honor 3C na konci ledna dočká obměny uživatelského prostředí. Oproti předcházející verzi přinese nová podoba uživatelského prostředí EMUI 3.0 celkem 845 vylepšení, která reflektují zpětnou vazbu 10 milionů uživatelů. Kromě modernizovaného vzhledu, který zaujme na první pohled, se podstatných změn dočkala také správa kontaktů a upozornění. Update rovněž podstatně usnadní ovládání telefonu jednou rukou.

Aktualizací operačního systému Android a uživatelského prostředí EMUI se uživatelé dočkají do konce ledna 2015. Stažení jim bude nabídnuto automaticky skrze systémová upozornění přístroje.

Zdroj: Honor TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama