znacka-cougar-uvede-na-trh-novou-cenove-dostupnou-herni-mys-300m
Novinka Značka Cougar uvede na trh novou cenově dostupnou herní myš 300M

Značka Cougar uvede na trh novou cenově dostupnou herní myš 300M

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 3. 2015 12:00 2

Společnost COUGAR rozšiřuje svoje portfolio herních periferií o novou optickou myš 300M, která je určena spíše pro nenáročné hráče, což se ale pozitivně projevuje na její ceně.

Reklama

Myš se svým vzhledem i konstrukcí podobá například populární Rival od značky SteelSeries a k dostání by měla být v zajímavých, výrazných barvách včetně oranžové a žluté. Na těle 300M je umístěno celkem sedm programovatelných tlačítek, pod něž lze ukládat funkce a makra až do třech profilů. Ty se mohou ukládat do vnitřní paměti. Hlavní tlačítka jsou opatřena spínači Omron s životností kolem 5 milionů kliknutí. 

Značka Cougar uvede na trh novou cenově dostupnou herní myš 300M
i Zdroj: PCTuning.cz

Na spodní straně herního hlodavce je umístěný optický snímač ADNS-3090 od firmy Avago Technologies. Tento snímač nabídne maximální rozlišení 4000 DPI. Co se dalších parametrů snímače týče, dočkáme se polling rate až 1000 Hz a tudíž i 1ms doby odezvy. 

Pomocí softwaru UIX můžeme nejen nastavovat funkce tlačítek myši, ale také nastavovat barvu podsvícení LED diody, která indikuje zvolené rozlišení snímače. Uživatelé si budou moci vybrat z 16,8 milionu barevných kombinací podsvícení. Myš byla údajně testovaná profesionálními hráči, čímž by měla být zaručený dobrý tvar.

Značka Cougar uvede na trh novou cenově dostupnou herní myš 300M
i Zdroj: PCTuning.cz

300M lze obecně považovat za kompromis mezi špičkovými herními myšmi a nízkou cenou. Ta by se totiž měla pohybovat okolo 40 euro (1 100 Kč). Oficiální uvedení na trh je naplánováno na příští měsíc. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama