zname-hw-naroky-strilecky-call-of-duty-black-ops-cold-war
Novinka Známe HW nároky střílečky Call of Duty: Black Ops – Cold War

Známe HW nároky střílečky Call of Duty: Black Ops – Cold War

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2020 16:30 2

Už 13. listopadu vychází nové a nutno zmítit že velmi očekávané Call of Duty s podtitulem Black Ops Cold War. Pokud plánujete hru hrát na počítači, jistě vám přijdou vhod právě oznámené hardwarové požadavky.

Reklama

Chystané pokračování série Call of Duty si z vašeho HDD ukradne až 250 GB. Pokud si budete chtít ovšem nainstalovat pouze multiplayer, stačí vám na disku jen 50 GB místa. Kompletní instalace všech režimů vám nicméně zabere 175 GB, s texturami ve 4K rozlišení pak počítejte dokonce s již zminěnými 250 GB.

Známe HW nároky střílečky Call of Duty: Black Ops – Cold War
i Zdroj: PCTuning.cz

A příliš laskává hra nebude ani k jiným komponentám vašeho počítače. Abyste si pařbu užili na maximum, tedy ve 4K, s ray tracingem a vysokým frameratem, budete potřebovat nejnovější a pořádně drahou GeForce RTX 3080. Naproti tomu minimální nároky uvádějí grafik GeForce GTX 670 / 1650 či Radeon HD 7950. Zážitek v jejich případě ale nebude zdaleka takový, jako v případě výkonnějších karet.

Dodejme, že Call of Duty: Black Ops – Cold War vyjde na PC, PlayStation 5, Xbox Series X a Series S, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama