zucastnete-se-herni-vyvojarske-konference-4c
Novinka Zúčastněte se herní vývojářské konference 4C

Zúčastněte se herní vývojářské konference 4C

Václav Vlček

Václav Vlček

21. 9. 2018 12:31

10 vstupenek zdarma! Přednášky od lidí, co stojí za tituly jako je Minecraft, League of Legends nebo World of Tanks. A spousty dalších, kteří mají jedno společné. Počítačové hry a jejich vývoj.

Reklama

Vývojářské konference 4C, které se uskuteční 5. a 6. října v pražském hotelu Clarion nabídne těm, kteří se rozhodnou přijít podívat, skutečně zaj9mav0 osobnosti, která se v oboru pohybují. Očekáváná návštěvnost je více než 1200 posluchačů, o jejichž čas se postará více než 90 přednášejících.

4C je putovní konferencí, což není zrovna typický koncept, ale díky tomu se mnohem více pořadatelé soustředí na lokální videoherní trh a snaží se vždy pozvat nejzajímavější tváře z oboru. V Clarionu se tak ukáží nejen programátoři, vizionáři, či šéfové různých videoherních firem, ale přednášku zde budou mít i lidé, kteří představují i zástupce moderních herních trendů. Z Riot Games, kteří stojí za úspěchem hry Leagues of Legends, přijede promluvit ředitel e-sport divize Mo Fadl.Bude zajímavé poslechnout si, kam se masivní klání mezi hráči budou v budoucnosti ubírat. Ke slovu se však dostane i virtuální realita, či design her a mnoho dalších témat. 

Zúčastněte se herní vývojářské konference 4C
i Zdroj: PCTuning.cz

Pražská 4C konference přivítá vice než tisícovku účastníků ze všech koutů světa a současně nabídne celou řadu hostů z mnoha globálních společností. Posluchači si tak budou moci vybrat nejen z velkého množství prezentací, ale s mluvčími se také budou moci setkat osobně, nebo se zúčastnit workoshopů, na nichž bude možné o dané problematice i diskutovat. Právě přímý kontakt a workshopy jsou pro 4C konferenci velkým plusem.

Konference 4C vznikla navíc pod taktovkou vývojářů z Wargamingu a jejím cílem je přinést posluchačům v sálech ty nejnovější poznatky z oblasti technologií, umění, herního designu, publikování, ale také marketingu a budoucnosti her. Zní to jako fráze, ale skutečností je, že právě podíl vývojářů na organizování této konference se promítá i do výběru témat a hostů. S trochou nadsázky by šlo říci, že 4C je zde od vývojářů pro vývojáře.

4C se především snaží předvídat změny, které herní průmysl provázejí a nabízí sdílení s předními odborníky na videohry.

Každý rok se tak přední vývojáři sjedou na novém místě s jednoduchým cílem, předat zkušenosti a znalosti na lokální úrovni.

Zúčastněte se herní vývojářské konference 4C
i Zdroj: PCTuning.cz
Zúčastněte se herní vývojářské konference 4C
i Zdroj: PCTuning.cz

    

Praha se stane dalším místem, kam putovní vývojářská konference zavítá, letos navíc se  speciálním 4C Career Hubem. Novinka nabídne zájemcům více individuální přístup a za pomoci přednášejících se dozví a naučí o všem, co mohou využít ve své práci v tomto rychle se rozvíjejícím odvětví.

Praha je vzrušujícím místem a současně i velkým benefitem pro náš hub, který nabídne setkávání a propojování profesionálů a sdílení jejich znalostí,“ vysvětluje ředitelka 4C Tatiana Santoriniou. Letošní ročník navíc slibuje opravdu velmi silnou sestavu řečníků, kterých bude více než 80. Jména jsou již nyní k dispozici na stránkách konference conf4c.com

Na těchto stránkách se lze i zaregistrovat a objednat vstupenky na konferenci.

Ti, kteří již byli ohlášeni, pocházejí z několika různých světových společností s pobočkami a kancelářemi po celém světě, včetně:

  • Jason Cahill (technický ředitel Minecraft, Microsoft)
  • Mo Fadl (šéf E-Sports divize, Riot Games)
  • Florian Stronk (Co-Founder & CEO, BRAVOCOMPANY Ltd)
  • Greg Street (ředitel designu, Riot Games)
  • Paul Barnett (herní ředitel, Wargaming)
  • Leszek Szczepanski (Senior Gameplay Programmer, Guerrilla Games)

Zúčastněte se bez placení

Pokud se chcete podívat na konferenci a poslechnout si zajímavé přednášky, pošlete nám email na konference4c@pctuning.cz a uveďte prosím, jaké zkušenosti máte s vývojem her. Ideálně včetně odkazu na něco, co jste vytvořili. Tentokrát chceme, aby se na konferenci podívali opravdu lidé, kteří mají o obor zájem a ne náhodně vylosovaní čtenáři. Redakce potom vybere deset účastníku podle došlých emailů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama