Vsaďte si na český tým na MS v hokeji
i Zdroj: Pixabay.com
Novinka Vsaďte si na český tým na MS v hokeji

Vsaďte si na český tým na MS v hokeji

Komerční sdělení
14. 5. 2024 14:00

Největší sportovní událost roku začala, pro fanoušky v Česku neexistuje větší lákadlo než hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Všichni jsou plni očekávání, jak si povede národní tým. Na domácí reprezentaci si můžete vsadit, a to nejen na umístění!

Reklama

Češi chtějí hrát srdcem, co o našich šancích říkají kurzy

Šampionát začal už v pátek 10. května a hned první utkání proti silnému Finsku výběr trenéra Radima Rulíka zvládl. Kouč složil soupisku hráčů, která v lecčems připomíná tu z MS 2010 – právě tehdy zatím naposledy ČR získala zlatou medaili.

Na papíře jde o podceňovaný kádr, Rulík ale věří, že na ledě nechá všechno. Češi sází na emoce. Se státním znakem na dresu a s mohutnou diváckou podporou v zádech se chtějí opřít především o přímočarou taktiku: hrát srdcem.

Bude to stačit na jeden ze tří cenných kovů? Bookmakeři sázkové kanceláře Betano tuší, že cesta k medaili je letos extrémně složitá. Češi jsou s kurzem 11 na zlato až šestým největším favoritem. Nejsilnější soupisky přivezly národní celky Kanady, USA a Švédska, do bojů o medaili by se rádi přihlásili i Finové a Švýcaři.  

 

Začíná to už ve skupině, vsázet můžete na počty bodů i kdo skončí lépe

MS potrvá až do 26. května a čeští příznivci budou nepochybně věřit, že ještě v poslední májovou neděli si pustí domácí mužstvo v akci. To by znamenalo, že Češi přejdou čtvrtfinále a zahrají si o některou z medailí (Betano vypsalo kurz 3,50 na to, že ji skutečně získají).

Ještě před play off ale musí reprezentanti zdolat nástrahy základní skupiny. Letošní MS v hokeji má obrovskou konkurenci, do Prahy a Ostravy přijedou vynikající hokejisti. Oproti minulým ročníkům jsou nominace předních hokejových zemí výrazně kvalitnější.

Umístění ve skupině tak může hrát důležitější roli než dříve. Pokud by se Česko zvládlo vyhnout v klíčovém utkání play off Švédsku a USA, určitě by zvýšilo svou naději na úspěch.

Už v základní fázi si můžete vsadit nejen na jejího vítěze, ale například i na to, kolik bodů získá český tým (ale třeba i ostatní účastníci).  Favoritem pražské větve je Kanada, která obhajuje titul.

Betano navíc nabízí kurzy i na umístění do druhého či třetího místa ve skupině. Češi jsou dle bookmakerů právě na pomezí těchto dvou pozic; s kurzem 2,50 na umístění v top dvojce.

Naši hráči budou o nejlepší postupové příčky bojovat jak s Javorovými listy, tak především s Finskem a Švýcarskem. A vsadit lze i na duel konkrétních celků, tedy kdo v tabulce skupiny dosáhne na lepší pozici. Tyto sázky jsou označené jako H2H.

Ať už si v nabídce dlouhodobých sázek vyberete cokoli, věříme, že vás bude mistrovství světa bavit. A to zejména díky českému týmu, který v 10 domácích šampionátech získal 8 medailí!

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama