acer-predator-thronos-trun-pro-opravdove-hrace-ifa
Novinka Acer Predator Thronos: Trůn pro opravdové hráče [IFA]

Acer Predator Thronos: Trůn pro opravdové hráče [IFA]

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

29. 8. 2018 23:47

Na dnešní tiskové konferenci toho letos Acer ukázal o něco méně než v letech minulých. Zapomnělo se třeba na naše čtyřnohé mazlíčky. Za to pro hráče toho bylo dost. Největší novinkou, doslova, je Predator Thronos.

Reklama

Acer Predator Thronos bude chtít každý hráč. Žádné hráčské stoly s počítačem uvnitř, ale pohodlné nastavitelné křeslo, před kterým je stolek na klávesnici a myš a držák až na tři monitory vedle sebe. To vše vás po usazení do křesla obklopí díky motorům, kterými lze vše nastavit. Celé křeslo můžete zaklopit až o 140° a být tak téměř položení. Nechybí ani podložka nohy, aby jen tak nevlály.

Acer Predator Thronos: Trůn pro opravdové hráče [IFA]
i Zdroj: PCTuning.cz

Sedačka má také vibrační odezvu, tedy při zásahu při střelbě nebo nárazu v závodní hře vám to dá křeslo pocítit. Vše je samozřejmě vyrobené z oceli a při rozměrech 153,8 × 100 × 158 cm váží celek 220 kg! V celém kokpitu nechybí ani tolik používané osvětlení, které je zde vyvedené v modré barvě. 

Křeslo Acer Predator Thronos se na trhu objeví až někdy později a také zatím nevíme cenu. Nebude to nicméně žádná masovka, ale spíše pro pár jedinců, kteří na to budou mít prostor a finance.

Zdroj: vlastní, IFA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama