adobe-predstavila-revolucni-creative-suite-5
Novinka Adobe představila revoluční Creative Suite 5

Adobe představila revoluční Creative Suite 5

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2010 15:00 11

Včerejšek změní životy nejednoho z nás. Adobe totiž představila průlomovou Creative Suite 5.

Reklama
Adobe představila revoluční Creative Suite 5
i Zdroj: PCTuning.cz

Včerejší den bude v historii společnosti Adobe patřit jistě k těm průlomovým. Představena byla totiž nová verze Creative Suite 5 o které jsme vás s předstihem informovali na našem FaceBooku, a pokud jste tuto událost nezaregistrovali ani jinde internetu, máte tak další dobrý důvod proč se stát na této sociální síti našimi fanoušky. Zůstanete tak 24 hodin denně v obraze, ale přejděme k novince od Adobe...

Změn v Creative Suite 5 je požehnaně. Nejvíce pozornosti na sebe ale určitě „strhl“ inovovaný Photoshop. Ten přináší vylepšenou podporu HDR a RAW, rozšíření Warp Tool, inovovanou podporu GPU akcelerace, rozšířenou možnost práce se štětci, implementovaný mini-Bridge a především vskutku impozantní retušovací možnosti založené na technologii PatchMatch. Změn doznal také restrukturalizovaný Flash Player 10.1, který můžete stahovat z odkazu zde.

Přiložené video ukazuje snadné odstranění „nehodících“ se objektů z obrázku, které nahradí automaticky doplněné pozadí. PatchMatch je skutečnou revolucí, uživatelům se s novou verzí Photoshopu dostal do ruky nástroj, který umožňuje s minimálním úsilím provádět retuše fotografií, které dnes zaberou neskutečné množství času. Nejen v tomto znamená nový Photoshop skutečnou revoluci. Geniální je i vylepšení štětců a simulace Brush Prototypes, vše je intuitivní a takřka přirozené. 

PatchMatch - retuše v jiném rozměru

Aware Fill Sneak Peak - kouzlení v přímém přenosu 

Simulace Brush Prototypes

Cena za Creative Suite 5 se bude lišit nejen podle její verze, ale i podle země, kde ji zakoupíte. Zatím co ve Spojených státech zaplatíte za kompletní edici - Master Collection $2599. V Evropě, konkrétně u našich sousedů v Německu to bude řádově více, přesně €3099 bez DPH. V následujících dnech vám přineseme pokračování dnešní novinky. Bližší informace zatím naleznete na oficiálních stránkách výrobce Adobe.

P.S. - Na Twitteru Michala Metličky (Technical Sales Managerem Adobe Systems pro region Východní Evropa, Střední Východ a Afrika) se objevila informace, že české lokalizované verze CS5 budou levnější oproti francouzským či německým až o 30%.

Zdroj: Adobe ComputerBase YouTube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama