apple-opet-utoci-na-palm
Apple Novinka Apple opět útočí na Palm

Apple opět útočí na Palm

Martin Stančík

Martin Stančík

30. 10. 2009 13:10

A je to tady zase. Apple již po několikáté podniklo kroky k tomu, aby se smartphone Pre od Palmu nemohl synchronizovat s iTunes.  

Reklama


Apple rádo drží své produkty tak říkajíc "v kleci," aby z nich získalo co největší zisky. To se však samozřejmě ne každému líbí, a tak jsme se v minulosti dočkali například softwaru, který dokáže odemknout oblíbené iPhony. A nejvíc v poslední době na iPhone útočí smartphone Pre, který jeho výrobce Palm podporuje i tak, že jej uzpůsobil, aby šel synchronizovat s iTunes. Je třeba dodat, že Palm začal toto praktikovat po dosazení Jon Rubinsteina, který dříve pracoval v Apple, na post šéfa společnosti.

Apple opět útočí na Palm
i Zdroj: PCTuning.cz

Když Pre vyšlo, Apple rychle tuto jeho výhodu odstranilo, a tak již asi měsíc po vydání Pre jeho vlastníci tento telefon s iTunes nemohli synchronizovat. O devět dnů později však Palm vydal firmware, díky kterému byla možnost synchronizace obnovena. Apple však ve hře "na kočku a myš" pokračuje a včera vydalo nové iTunes 9.0.2, které přinášejí mnoho novinek a jednou z nich je i to, že po jejich nainstalování Pre s iTunes opět není možné spojit. Bude Palm ve hře pokračovat?
 

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama