Bude Microsoft Game Pass i na Steamu?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Bude Microsoft Game Pass i na Steamu?

Bude Microsoft Game Pass i na Steamu?

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

28. 2. 2022 11:00

Byla by to jistě zajímavá spolupráce. Vedle nakoupení hromady her si ještě šoupnete pár korun na předplatné a máte knihovnu narvanou k prasknutí.

Reklama

Microsoft Game Pass je jednoduše předplatné, za měsíční sumu máte přístup k širokému spektru her a můžete je hrát až do zemdlení. Nedávno proběhl rozhovor s šéfem Valve (Gabe Newell), zda uvažoval nad tím, že by na Steamu bylo něco podobného, třeba Steam Pass. Nevell opáčil, že nikoli, ale rád by spolupracoval přímo s Microsoftem.

Bude Microsoft Game Pass i na Steamu?
i Zdroj: PCTuning.cz

„Pro jejich zákazníky je to oblíbená možnost a my bychom byli velice rádi, kdybychom s nimi spolupracovali“, mínil Valve vedoucí. Pak byl vyslýchán, zda-li už se přece jen něco nerýsuje, nicméně Gabe potměšile dodal „Když to vaši zákazníci chtějí, měli byste zařídit, aby to měli. To je současný stav“.


Možná je to blíž, než se zdá. Steam nedávno začal prodávat dříve MS Store exkluzivní tituly jako Sea of Thieves a taktéž to bude platforma, na kterou přejdou hry od Bethesdy, jež Microsoft vlastní. Bethesda totiž v dubnu-květnu plánuje ukončení svého klienta Bethseda.net Launcher.

Zdroj: techspot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama