ceske-studio-bohemia-interactive-oznamilo-hru-vigor
Novinka České studio Bohemia Interactive oznámilo hru Vigor

České studio Bohemia Interactive oznámilo hru Vigor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 6. 2018 17:00 4

České studio Bohemia Interactive, které stojí za populárními herními sériemi Arma nebo DayZ, oznámilo práce na novém titulu Vigor. Jedná se o survival online multiplayerovou střílečku z pohledu třetí osoby, do níž se bude moci zapojit 8 až 16 hráčů. Hra vzniká v brněnských kancelářích studia exkluzivně pro platformu Xbox One a pohánět ji bude Unreal Engine 4.

Reklama

Děj novinky je zasazen do alternativní časové linky, konkrétně do Norska roku 1991. Skandinávská země se po nukleární válce stala poslední baštou lidské společnosti, zbytek Evropy je v troskách. Hráč se zhostí role bezejmenného dobrodruha, jehož úkolem bude přežít v prostředí plném nebezpečných protivníků a nezřídka bude muset činit riskantní rozhodnutí, aby získal lákavé odměny. Kromě soubojů na něj čeká spousta dalších činností typický pro daný žánr, jako např. sbírání zásob nebo stavba a vylepšování přístřešku.

Vigor v průběhu letošního léta dočká režimu Game Preview, jemuž budou předcházet dva tzv. „Closed Preview“ víkendy. Do konce tohoto roku pak bude umožněno zakoupení prémiového balíčku Premium Founder’s Pack a během roku 2019 bude hra zpřístupněna jako Free-to-Play titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama