Dying Light 2 dostane v den vydání obří patch
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Dying Light 2 dostane v den vydání obří patch

Dying Light 2 dostane v den vydání obří patch

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

3. 2. 2022 19:00

Právě vycházející zombie řežba byla ve vývoji dlouhých 7 let. A práce samozřejmě nekončí, jak ukazuje nadcházející update.

Reklama

Pokračování úspěšné parkourové akce s nemrtvými vychází zítra, tj. 4. února a zmiňovaný update opravuje více než tisíc chyb. Dle vývojářů je to tak zásadní oprava, že všichni, jež mají hru předobjednanou, by měli nejprve instalovat tento masivní fix, než se pustí do objevování světa. Týká se všech platforem, nikoli jen PC. Majitelé RTX karet by měli samozřejmě nainstalovat nejnovější ovladače, neboť jsou právě pro Dying Light 2 optimalizované.

Jedna z chyb byla takového rozsahu, že vybrání určitého dialogu v jedné fázi hry znemožnilo další postup. Mezi další chyby, na které se Techland zaměřil, patří AI nebo problémy s propadáním objektů, včetně zombií, podlahou. Zombie hlava trčící ze silnice by vystrašila i ty nejstatečnější.

Pokud se vývojáři budou novému dílu věnovat stejně jako předchůdci, máme před sebou mnoho šťastných let a spoustu nového obsahu. Do dnešního dne, tedy už sedm (!) let, vydávají DLC pro první díl, ačkoli se mnohdy jedná jen o kosmetické úpravy, jako skiny buginy či nové hadry. Ale i to ukazuje, že Techland se o své hry stará. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama