feelreal-pocitte-virtualni-realitu-doslova
Novinka FeelReal: pociťte virtuální realitu. Doslova.

FeelReal: pociťte virtuální realitu. Doslova.

Sam Sadovski

Sam Sadovski

11. 3. 2015 09:00 6

4D kino je zajímavou "atrakcí", co takhle ho mít ale doma a to rovnou kousek od hlavy? V kombinaci s VR headsetem to nyní maska FeelReal umožní.

Reklama

Vůně, zápachy či vánek větru a k tomu headset pro virtuální realitu. Zajímavá kombinace a za pomoci "masky" FeelReal i zcela reálná. Na vnitřní straně masky se v symetrickém rozložení nachází dvojice malých ventilátorů, dva malé výrobníky vodních par, mikrofón a otvor, kterým proudí vůně a zápachy.

Prozatím máte možnost si vybrat z vůně džungle, oceánu, ohně a větru. Navíc všechny čtyři varianty "náplní" dostanete napoprvé zdarma k samotné masce.

FeelReal: pociťte virtuální realitu. Doslova.
i Zdroj: PCTuning.cz

Maska je plně kompatibilní s VR headsety Oculus Rift, Samsung Gear VR, Sony Morpheus a Zeiss VR One. V případě FeelReal se jedná o výbek který se na Internetu objevil takřka ze dne na den a již je dostupný k předobjednání za cenu 250 dolarů (zhruba 6250 korun.)

K tomuto neobvyklému doplňku je dodáván i software FeelReal Player, pomocí kterého je možné na zařízeních s operačními systémy OSX, iOS, Windows 7/8/8.1 a Android přehrávat videa a kontrolovat funkce masky (spouštění větru, par, atd.)

Zdroj: PCMag

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama