haleron-mio-ilet-dotykovy-tablet
Novinka Haleron Mio iLet dotykový tablet

Haleron Mio iLet dotykový tablet

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 1. 2010 12:00 2

Poslední dobou se nám na trhu objevuje stále více dotykových tabletů, které slouží zároveň jako netbook bez klávesnice. Firma Haleron je jedním z výrobců těchto zařízení.

Reklama

Včera vám Mirek představil další z All-in-one počítačů, tentokrát na platformě Pine Trail a dotykovým displejem. Další zařízení od tohoto výrobce je dotykový tablet (nebo spíše netbook bez klávesnice), který má skoro stejné parametry jako výše zmíněný all-in-one počítač. Tablet je tedy založen na Intelovské platformě Pine Trail, kdy jeho mozkem bude procesor N450 s taktem 1,66 GHz s integrovanou grafikou Intel GMA 3150, kterému bude asistovat 2GB RAM(!), blíže nespecifikovaný klasický disk nebo SSD. To vše bude ukryto v dotykovém - volitelně také multidotykovém - 10" displeji s rozlišením 1024x600 pixelů a rozměry (Š x V x H) 226.1 x 166.7 x 24.5 mm s váhou pod 1kg.

Haleron Mio iLet dotykový tablet
i Zdroj: PCTuning.cz

Na tabletu najdeme také 1,3 MBPix webkameru, WiFi, Bluetooth, 3G, 100Mbps Ethernet, tři USB porty, audio vstup (mikrofon) a výstup (sluchátka/reproduktory) a D-Sub konektor pro připojení monitoru. Toto zařízení by mělo být schopno vydržet až 3,5 hodiny práce s přeinstalovanými Windows 7. Datum začátku prodeje je stanoveno na 15. ledna (January) a cena za nejnižší model bude $419, čili k dnešnímu dni cca 7 550 Kč

Haleron Mio iLet dotykový tablet
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama