Herní pařba na Apple Watch Ultra s Androidem? Není problém!
i Zdroj: Copilot AI
Novinka Herní pařba na Apple Watch Ultra s Androidem? Není problém!

Herní pařba na Apple Watch Ultra s Androidem? Není problém!

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

10. 4. 2024 16:00 2

Jistému uživateli Redditu se podařilo na Apple Watch Ultra rozběhnout kompletní Android a k tomu z chytrých hodinek malinkou herní konzoli.

Reklama

Slovní spojení Apple Watch Ultra s Androidem už z principu nejde realizovat. To si však nemyslí uživatel Redditu R3V3RB_7, který do jablečných hodinek dostal zcela funkční Android a nasadil tomu celému korunku spuštěním hry. Celou tuto přenosnou herní mašinu doplňuje herní ovladač. Samotné hry pak běží přes My Boy! - GBA emulator, který umožňuje spustit GameBoy Advance tituly. Uživatel tuto sestavičku využil k hraní hry Castlevania: Aria of Sorrow, což na malé obrazovce hodinek Apple Watch Ultra vypadá občas spíš jako zrnění.

I přes to, jak zábavně hraní na Apple Watch Ultra zní a vypadá, nebude to samozřejmě plnohodnotný herní zážitek. Pokud toužíte po oprášení starých herních pecek, doporučujeme použít emulátor spíše na telefonu, možná na něm i něco uvidíte. Zůstává však působivé, na jak malém a výkonově slabém zařízení se někomu podařilo rozběhnout zcela plnohodnotný Android - ne WearOS, ale celý systém Android - a k tomu hru. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama