hry-z-programu-games-with-gold-na-brezen
Novinka Hry z programu Games with Gold na březen

Hry z programu Games with Gold na březen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2019 16:30

Společnost Microsoft si pro členy zlatého členství Xbox Live připravila opět nabídku dalších zajímavých titulů. Předplatitelé se mohou už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na Xboxu One.

Reklama

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Dostupnost: 1. až 31. března pro Xbox One

Ve hře Adventure Time: Pirates of the Enchiridion se vydáte na širé moře a pomůžete hrdinům Finnovi, Jakeovi, Marceline a BMO odhalit důvod toho, proč se země Ooo nachází pod vodní hladinou. Budete objevovat moře i pevninu, bojovat s piráty a hledat ukryté indicie k vyřešení záhady a záchraně potopeného světa.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Dostupnost: 16. března až 15. dubna pro Xbox One

V tomto titulu Doktor Zomboss posílil svou armádu zombií, ale rostliny podnikají ofenzívu ke znovudobytí ztraceného území! K dispozici dostanete online režim až pro 24 hráčů, kooperaci čtyř hráčů nebo kampaň pro jednoho.

Star Wars Republic Commando

Dostupnost: 1. až 15. března pro Xbox One a Xbox 360

V galaxii vypukl chaos a vaší povinností je ve hře vydat se do boje. Hra je časově zasazena do období Klonových válek a vy, jako velitel elitního týmu, máte za úkol infiltrovat území nepřátel, likvidovat je a zajistit si převahu. Vaše jednotka bude plnit každý rozkaz a spolupracovat s cílem zničit separatistické síly. Ale vy nejste jen velitelem, jste současně i zbraní.

Metal Gear Rising: Revengeance

Dostupnost: 16. až 31.března pro Xbox One a Xbox 360

Slavná herní série Metal Gear se v tomto dílu vydává novým zajímavým směrem. Hra je více zaměřena na čistou akci a příběh, v němž vystupujete jako kyberninja Raidan, dětský voják, z něhož se transformací stal napůl člověk a napůl stroj. Porcujte na kousky nepřátelské kyborgy a vyzbrojeni svou katanou a touhou po pomstě se pustíte do boje proti celosvětovému spiknutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama