htc-spustilo-registrace-do-souteze-viveport-developer-awards-2018
Novinka HTC spustilo registrace do soutěže Viveport Developer Awards 2018

HTC spustilo registrace do soutěže Viveport Developer Awards 2018

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 11. 2018 15:00

Společnost HTC spustila registrace do třetího ročníku soutěže pro vývojáře, jejichž tvorba je dostupná v rámci programu předplatného Viveport Subscription. Letos budou oceňovány nejen tituly pro PC, ale také pro platformu Vive Wave. Vítězové jednotlivých kategorií mohou získat finanční podporu i hodnotné ceny za více než 50 000 dolarů. Těšit se mohou na peněžité ocenění, ale i na nejnovější Vive hardware, vstupenky na Game Developers Conference 2019 a marketingovou podporu. Mimo to jim bude věnován také díl seriálu Viveport Developer Stories.

Reklama

„Vývojáři byli klíčem k letošnímu úspěchu služby Viveport Subscription, který se projevil pětinásobným nárůstem počtu předplatitelů. Těší nás proto, že jim Viveport může nabídnout bohaté způsoby monetizace i plnou marketingovou podporu,“ řekl viceprezident marketingu platformy Viveport Rahul Sandil. „Viveport Developer Awards jsou vyjádřením naší vděčnosti těm nejlepším studiím. Věříme, že je ocenění potěší podobně jako přenechání 100 % zisků z předvánočního období a nedávno spuštěná podpora headsetu Oculus Rift, která jim přinesla bezmála dvojnásobné publikum. ”

Vývojářská studia mohou své tituly přihlásit prostřednictvím Viveport Developer Console do následujících kategorií:

- Zábava – PC-VR, Vive Wave – Kategorie pro hry a zážitky vystavěné na příbězích, které hráče vybízí k opakovanému navštěvování virtuálních světů.
- Vzdělávání – PC-VR, Vive Wave – Kategorie oceňující poutavé a interaktivní vzdělávání ve třídě i doma, které podněcuje touhu po hlubším poznání.
- Umění & kultura – PC-VR, Vive Wave – Kategorie zaměřená na software, který zpřístupňuje umění a kulturní dědictví co nejširšímu publiku.
- Arkády – PC-VR – Kategorie pro zábavné zážitky s jednoduchým ovládáním, které jsou vhodné pro herny a expozice vázané na konkrétní místo. Pro účast v této kategorii musí být software součástí programu Viveport Arcade.

Vítězové budou představeni v rámci Game Developers Conference 2019 v San Franciscu.

HTC spustilo registrace do soutěže Viveport Developer Awards 2018
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama