Konference Applu WWDC22 proběhne v červnu v online formátu
i Zdroj: depositphotos
Novinka Konference Applu WWDC22 proběhne v červnu v online formátu

Konference Applu WWDC22 proběhne v červnu v online formátu

David Jiránek

David Jiránek

6. 4. 2022 13:35

Konference pro vývojáře na Apple zařízení má své datum konání. V červnu se opět uskuteční akce WWDC, která v minulých letech přinesla například nový Mac Pro nebo M1 čip. Opět nebude chybět důraz na softwarové novinky.

Reklama

Konference Worldwide Developers Conference (WWDC) se letos uskuteční od 6. do 10 června a opět půjde o online event. Apple se zatím nevrátil k offline akcím, což se zřejmě stane až při uvedení iPhonů později v letošním roce.

Od letošního WWDC můžeme očekávat pohled na nové funkce v iOS a iPadOS. Jisté změny se určitě dočká také MacOS, zvláště s rozšiřujícím portfoliem M1 čipů ve všech zařízeních.

Konference Applu WWDC22 proběhne v červnu v online formátu
i Zdroj: Apple, Techpowerup

Minulé ročníky přinesly právě oznámení M1 čipů, ale například také odhalení Macu Pro, HomePodu nebo iPadu Pro. Apple tak celkem pravidelně na této akci představuje také hardwarové novinky.

Letos bychom se mohli dočkat M2 čipu, případně Macu Pro s M1 Ultra / M2 procesorem. Apple totiž naznačil při uvedení iMacu Studio, že si závěrečné představení vrcholného produktu schovává v rukávu. Je tak jisté, že dojde na odhalení tohoto nejlepšího, co Apple silicon aktuálně může nabídnout. Zda se tomu stane na letošním WWDC je ovšem stále otázkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama