microsoft-surface-mini-potvrzen-obchodem-amazon
Novinka Microsoft Surface Mini „potvrzen“ obchodem Amazon

Microsoft Surface Mini „potvrzen“ obchodem Amazon

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

30. 4. 2014 14:00 2

Na internetovém obchodě Amazon se objevil kryt pro produkt Microsoft Surface Mini. Žádný takový však zatím oficiálně neexistuje.

Reklama

Microsoft Surface, kvůli své ceně nepříliš přijaté tablety od samotného tvůrce operačního systému Windows 8. Prvně to Microsoft zkusil v červnu roku 2012, ale velký úspěch nesklidil, spíše naopak. Základní verze totiž byla se systémem Windows RT a model Pro byl drahý. Před půl rokem byla uvedena druhá generace, Surface 2 a Surface 2 Pro. Oba už s plnohodnotnými Windows 8.1. Je to už přes rok, co se spekuluje i o zmenšené variantě Mini. Tu možná potvrdil internetový obchod Amazon.

Microsoft Surface Mini „potvrzen“ obchodem Amazon
i Zdroj: PCTuning.cz

Na jeho stránkách je totiž zalistovaný produkt VSTN Microsoft Surface Mini ultra-thin Smart Cover Case, což je kryt na jakýsi tablet. Dle názvu by to měl být Surface Mini, pokud se ale podíváme na všechny obrázky tak zjistíme, že ne vždy vypadají tablety v pouzdře stejně. Jejich kvalita je navíc také pochybná. Nicméně Amazon by si asi název nevymýšlel.

Microsoft Surface Mini „potvrzen“ obchodem Amazon
i Zdroj: PCTuning.cz

Dle spekulací by měl mít Surface Mini úhlopříčku 7,5 palce s poměrem stran 4:3 s rozlišením 1400 × 1050 nebo 1440 × 1080 pixelů. Pohánět by jej měl procesor architektury ARM a tedy i operační systéme Windows RT. Mnohem lepší by byla samozřejmě varianta s Windows 8.1, ale v těchto dvou bodech se informace rozcházejí.

Jasné je jen to, že Surface Mini bude, že bude 8palcový s možností stylusu či klávesnice a jeho tělo bude kovové.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama