microsoft-vyviji-novy-tablet
Apple Novinka Microsoft vyvíjí nový tablet

Microsoft vyvíjí nový tablet

Martin Stančík

Martin Stančík

23. 9. 2009 00:00 5

Podle webu Gizmondo Microsoft tajně pracuje na vývoji malého počítače, který by měl konkurovat podobnému zařízení, které vyvíjí Apple.  

Reklama

Podle nespecifikovaných zdrojů Gizmonda je zařízení s pracovním názvem Courier ve stádiu "pozdního prototypu". Microsoft zatím celou věc nekomentoval. Zdroje Gizmonda dále uvádějí, že Courier se může pyšnit dvěma sedmi palcovými dotykovými displeji, které lze ovládat i pomocí stylusu. Oba displeje jsou spojeny panelem, který obsahuje tlačítko "Domů", stejně jak tomu je například u iPhonu. Na zadní straně zařízení se nachází fotoaparát.

Microsoft vyvíjí nový tablet
i Zdroj: PCTuning.cz

Jen pár týdnů dozadu byl Courier přísně tajným projektem, o kterém vědělo jen pár inženýrů a vedoucích pracovníků. Nyní Microsoft zařízení interně testuje. Jak poznamenává Gizmondo, na podobném zařízení pracuje i Apple, avšak Courier má být mnohem komplexnější. Doporučujeme vám shlédnout video na Gizmondu (zdroj níže), na kterém jsou některé funkce Courieru ukázány a je nutno dodat, že celé zařízení vypadá opravdu velmi zajímavě.
 

Zdroj: Gizmondo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama