modernizovany-cm-storm-sniper
Novinka Modernizovaný CM Storm Sniper

Modernizovaný CM Storm Sniper

Jan Šorfa

Jan Šorfa

12. 8. 2009 12:17 11

Společnost Cooler Master představila mírně upravenou verzi vynikající skříně Storm Sniper.

Reklama

Modernizovaná skříň Cooler Master Storm Sniper přichází se dvěma změnami a to s celo-černým interiérem a 200 mm ventilátorem na bočním panelu. Stejně jako jeho starší bratříček, dosahuje nový Storm Sniper rozměrů 566.6 x 254.6 x 551 mm a hmotnosti jen něco málo přes 10.5 kg. Skříň je vybavena pěti 5.25“ pozicemi, pěti 3.5“ pozicemi pro HDD, dvěma otvory pro trubice vodního chlazení a na vrchu umístěným I/O panelem se dvěma audio, jedním FireWire, jedním eSATA a čtyřmi USB porty. Samozřejmostí je i bezšroubková instalace všech mechanik, HDD a PCI karet.

Modernizovaný CM Storm Sniper
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Chlazení zajišťují celkem čtyři ventilátory. Tři 200 mm ventilátory jsou umístěné v přední časti, horní části a na bočním panelu. Jeden 120 mm ventilátor je umístěný na zádi. K dispozici bude jak standardní CM Storm Sniper v1.1 boční panel se síťovaným designem, tak navíc bude také k dispozici i s průhledným bočním panelem a s designem AMD Dragon Speciál Edition (průhledný bočný panel s červenými LED).

 

Modernizovaný CM Storm Sniper
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Podle Cooler Master bude nový model k dispozici od 28. srpna exklusivně na Caseking.de za cenu pohybující se kolem 150 euro (cca 3900 Kč) za model bez průhledného bočního panelu, 160 euro (cca 4100 Kč) za model s průhledným bočním panelem a 170 euro (cca 4400 Kč) za model AMD Dragon Edition.

Modernizovaný CM Storm Sniper
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama