nvidia-oznamuje-nova-partnerstvi
Novinka Nvidia oznamuje nová partnerství

Nvidia oznamuje nová partnerství

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

25. 2. 2012 06:00 1

Společnost Nvidia, která se zapsala do paměti každého počítačového hráče sloganem the way it`s meant to be played, oznamuje budoucí partnerství s GTC Semiconductor a Renesas Mobile.  

Reklama

Budoucí partnerství se týká mobilních čipů Tegra 3 a má za úkol přinést jeho uživatelům nejvýkonnější procesor, next-gen hry a bleskurychlé aplikace. Dále pak také kvalitnější bezdrátové připojení, 4G je totiž až desetkrát rychlejší než starší 3G. Budete si tak moci lépe užít hraní multiplayerových her, stahování aplikací anebo jen brouzdání po internetu.

Nepřehlédněte:  Intel integroval WiFi do mobilního procesoru

Tegra 3 od Nvidie je už v základu zajímavý kus křemíku. Nabízí čtyři jádra, která naráz mohou běžet až na 1,3GHz, v singlu se pak frekvence vyšplhá ještě o 100MHz výš. Obsahuje i jedno úsporné jádro, které funguje jen při 500MHz a dává tak mobilním zařízením možnost fungovat déle na jedno nabití. V kombinaci se dvanácti grafickými stream procesory je nová Tegra v různých aplikacích o 50-200% rychlejší než Tegra 2. Alespoň podle testů, které vypracovala sama Nvidia.

Nvidia oznamuje nová partnerství
i Zdroj: PCTuning.cz


 

Očekává se, že první mobilní telefony s Tegrou 3 se objeví na Mobile World Congress 2012 už na konci tohoto měsíce.

Zdroj: xbitlabs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama