Ochraňte svá data s NordVPN antivirem
i Zdroj: NordVPN
Novinka Ochraňte svá data s NordVPN antivirem

Ochraňte svá data s NordVPN antivirem

Komerční sdělení
30. 1. 2023 15:30

Hrozba na internetu už dávno není jen o tom, že si do počítače stáhnete virus. Ochrana je potřeba průběžná i při prohlížení obyčejných webových stránek. Digitální profil o vás vzniká prakticky nepřetržitě.

Reklama

Pokud si právě prohlížíte nějakou webovou stránku, nejspíše je vaše interakce s webem sledována. Čas strávený na webu, kliknutí myší, přehrání videa, prakticky vše jde vysledovat a použít k vytvoření digitálního profilu. Ten obsahuje informace o vás, například věk, pohlaví, preference, zájmy ale i adresu kde bydlíte. Tyto informace jsou pak použity s cílem vytvořit reklamu na míru, která vás zaujme, v horším případě okrade o peníze.

Digitální profily se rovněž často přeprodávají mezi společnostmi. S tím roste i riziko, že data uniknou veřejně na internet. Právě proto přichází NordVPN s ochranou proti podobným hrozbám.

Služba NordVPN Threat Protection vás ochrání proti virům, obdobně jako většina dnešních antivirů. Navíc ovšem získáte také protekci vůči škodlivým reklamám a kódu sledujícího vaši činnost na internetu.

Ochraňte svá data s NordVPN antivirem
i Zdroj: NordVPN

Threat Protection zastavuje načítání škodlivých reklam, což v řadě případů zrychlí načtení webu. Zároveň blokuje malware, který byste mohli stáhnout do počítače. To vše pomocí aplikace pro Windows, MacOS a prohlížeče Chrome, Firefox, Safari a Edge.

Do teď bylo možné pořídit Threat Protection jen spolu s VPNkou od NordVPN. Nově jde i o zcela nezávislou službu v rámci předplatného. Cena startuje na 2,49 euro za měsíc při zakoupení na první rok. Jedná se o 50% slevu z normální částky. Stále přitom platí, že Threat Protection získáte zdarma v rámci NordVPN.

Jedno předplatné Threat Protection od NordVPN lze využít až na šesti zařízeních zároveň. Využít můžete nonstop online zákaznickou podporu přes chat nebo email.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama