PlayStation Plus Premium a vše o něm
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka PlayStation Plus Premium a vše o něm

PlayStation Plus Premium a vše o něm

Komerční sdělení
22. 7. 2022 11:50

Jelikož 22. června 2022 došlo k propojení služeb PlayStation Plus a PlayStation Now v jednu, došlo ke změně i v rámci předplatného. Pro příznivce členství v PlayStation Plus zůstává oblíbená funkce pravidelných členských her zdarma, díky praktickému rozdělení do tří členských plánů ale vznikají nové možnosti pro ty, kteří se s pouhými dvěma hrami měsíčně zkrátka nespokojí. Právě pro ty je zde nově PlayStation Plus Premium.

Reklama

Prémiová služba pro zapálené gamery

Cenově nejdražší, ale zároveň nejbohatší a nejnadupanější verze předplatného plánu poskytuje členům všechny výhody nižších členských plánů (konkrétně PS Plus Essential a PS Plus Extra), ale jak je již nutností, PlayStation Plus Premium svým předplatitelům nádavkem nabízí exkluzivní prémiové možnosti. Konkrétně se jedná třeba o 340 dalších her k dispozici, a to nejen pro PS4 a PS5 jako předchozí plány. Mnoho titulů hráči znají již z dob PlayStation 3, PlayStation 2, prapůvodního PlayStation 1 či dokonce handheldového PSP. Mimo hry pro PS3, které si zahrajete pouze formou streamu, lze navíc všechny ostatní hry i stáhnout. Tím ale výčet benefitů rozhodně nekončí. Další možností je třeba časově omezený přístup k některým trialům tak, aby si je uživatel mohl zahrát před nákupem na zkoušku.

Je libo na měsíc, či na rok?

I v případě prémiového členského plánu můžeme počítat se třemi možnostmi předplatného na základě předpláceného časové úseku. Kdo by chtěl za málo peněz hodně muziky a je přesvědčen, že je pro něj služba jako dělaná, je pro něj v nabídce roční předplatné celkem za 3120 Kč, za měsíc tedy služba vychází na pouhých 260 Kč. Ti, co si vystačí se čtvrtletím plným bohaté herní zábavy, určitě ocení tříměsíční předplatné za 1300 Kč, tedy 434 Kč měsíčně. Pro ty, kteří váhají, zda je pro ně služba to pravé ořechové, je zde samozřejmě i měsíční členství za 445 Kč. Vybere si tedy opravdu každý.

Nákup Pluska přes Herní kupony

Nechcete členství platit kartou? Oblíbený portál pro pořízení poukazů, Herní kupony.cz, v vám to umožní. Pořídit si můžete kupony na PS Plus Premium nebo si dobít PlayStation peněženku, skrz kterou je možné získat i nejkratší měsíční členství. Žádný hráč tak nepřichází o možnost širokého výběru způsobu platby a jednoduché aktivace.

Otevřená brána hodinám a hodinám zábavy

Služba PlayStation Plus Premium poskytuje hráči opravdu velkou porci různých funkcí, které nejen zpříjemňují a zjednodušují hraní, ale přináší i možnost poznávat nové a nové tituly a významně tak rozšiřovat své herní obzory. Nabídka her je opravdu enormní, navíc na rozdíl od plánů Essential a Extra zahrnuje i hry pro starší konzole, tudíž nabízí prostor pro nostalgické oživení krásných chvilek či jen návrat ke starým dobrým klasikám. Pokud jste gameři celým svým srdcem, jistě velice uvítáte doslova prémiovou službu, jakou je právě PS Plus Premium.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama