stahujte-facebook-messenger-pro-windows
Novinka Stahujte Facebook Messenger pro Windows

Stahujte Facebook Messenger pro Windows

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 12. 2011 11:45 8

Ne každý chce přistupovat na Facebook přes webové rozhraní. Šikovná utilita ho docela zdatně zastoupí, umožňuje jednoduché chatování s přáteli, ale i kontrolu nejdůležitějších událostí.

Reklama

Ke stažení je, byť zatím neoficiálně, nenápadná utilita Facebook Messenger pro operační systém Windows. Ta umožňuje jednoduchou komunikaci s přáteli mimo webový prohlížeč, zobrazuje přehled nových zpráv či oznámení o nejdůležitějších událostech.

Staň se fanouškem PCTuningu na Facebooku

Facebook Messenger je zatím v testovací a pokud se rozhodnete si jej stáhnout, měli byste počítat s drobnými problémy. Jeho součástí je i automatická aktualizace, takže program si stačí stáhnout pouze jednou, novější verze se instalují již na pozadí bez vědomí uživatele.

Podrobnější informace o této utilitě najdete na stránkách Facebook Help Centra, kde je rovněž umístěn odkaz pro stažení (zobrazí se ale pouze v případě, že sociální síť využíváte v angličtině). Instalační soubor má velikost necelých 500 kilobajtů. Facebook Messenger můžete stahovat i z alternativního odkazu zde.

Nepřehlédněte:

Stahujte Facebook Messenger pro Windows
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Facebook

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama